Minikmucizemizz herkesinki bir olmaz 2.ci bebegime hamileyim bu hamileligmde ne sancim oldu ne de lekelenme goguslerimin agrimasindan bi surekli arabada biyere giderken bils uykum gelirdi ondan bilip ogrenmistim hamile olsugumu rabbim isteyen herkese nasip etsin ben ilk bebegimi malesefki kaybettimm 2.ci bebegime hamile kalana kadar surekli acaba benim tekrar cocugum olmayacak mi diye kendi kendimi yerdim en son doktoruma gittim ona soyledim oda oyle bsey olmayacagini ne kadar kafanaa takarsan o kadar hamile kalmamin gecikecegini soyledi ve progesteron hormonuma bakti hersey gayet yolinda ama senin icin rahat etsin diye yapicam bu tahlili dedi sonra tahlil cikti doktor yumurtlaman gayet guzel istedigin an anne olabilcek birisin dedi ve o gunden sonra icim o ladar rahatladi kafama takmayi biraktim demekki rabbim dogru zamani bekliyo 2.ci kez anne olmam icin dedim ve aklimdan cikardigim ay hamile kaldigimi ogrendimm .. demem o ki eger bu ay hamile degilsen bile uzulme aklina takma ben niye hamile degilim diye inan bana hic ummadigin anda hamile kaliyosun kafana da ne kadar takarsan o ay hamile kalamiyosun