Lalemm86 Marayy ya akıntım genelde beyaz oluyo arada sarı valla bilmiyorum ki ama çok kasık ağrım olmuştu şiddetli
Betulsna Marayy Canımm bnmde ovulasyon testim böyleydi sonuç hamileyiimm inşallah sende hamilesindirr. Geçen hafta cuma öğrenmiştim bende 🤗
Blackkcat Marayy canım yarın tekrar yap gebelik testini ama bu lh yükseldiği dönemde de koyulaşıyor hamileliğini öğrenen annelerde var gerçi inşallah regl olmazsın💕
Marayy Blackkcat inşallah canım adet olmam ama enfeksiyon olsa hemen anlarım uzmanlaştım artık o konuda
Mtzkuzum Marayy bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim 3 gün geçmişti ve t çizgisi saniyesinde kıpkırmızı olmuştu. Nöbetçi eczaneden test alıp yapmıştım onda da çıktı inşallah sende de vardır.
Marayy SecilM ya kuzum benim teşekkür ederim adetim gelecek gibi hissediyorum bugün beklicem test yaparım sadece belli olur zaten
Mtzkuzum Marayy benim 3 gün geçmişti ama hastaneye gittiğimde 3 haftalık hamileydim ondan olmuş olabilir benim ki. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
SecilM Marayy ama niye öyle çıktı ya. Ben de adet oluyorum. Ovualsyon testinde t çizgisi neredeyse hiç çıkmadı. En iyisi kan vermek diye boşuna demiyorlar ama insan dayanamıyor