Feyzazdra Bayaz1995 kesin mi dedi bacak arası resmini biverdimi birimde erkek dedi bu resmî verdi bende bişeler aldım 🤷♀️ Ama 14 de dedi 12 dede erkek dedi https://hizliresim.com/r0kaLP
Bayaz1995 Feyzazdra söyledim yanilma ihtimali var mi diye,kendinden çok emin bir şekilde bende öyle şeyler olmuyor dedi😅🤷bende tamam sakin,kizmayin dedim😂😂16haftada yine gidicem kız derse noldu ha noldu?!diyicem😂😂ama doğrusu ben birsey goremedim kendi ultrasonumda ama sizinkinde net gözükuyo😂🤭
NimM Tgb2310 bende aynıyım 10 haftalık şuan bebeğim en başından berii hiç bir belirtim yok ne kusma ne bulantı ne tiksinme hamile gibi değilim hiç herkes ne güzel dio ama ben böle hayal etmemiştim kusarım dibine kadar yaşarm diodm 😂😍🙏🙏
Bayaz1995 Esra_1234 ben bugün gitdim erkekmiş🤷😅13haftaliğim.erkek cocuklarda erken belli oluyormuş qaliba🤭erken oyrenen herkesinki erkek qrupta🤷😅🥰kasik agrisi ve sık sık idrara çikma sorunuysa sormayin bitmiyorki bitmiyor🤦
Bayaz1995 Aysegul33 hiç bir şey olmaz inşAllah korkmayin,benimde hergün biryerim ağriyor🤦😂bu gün doktora gitdim şükürler olsun normalmiş her şey,cinsiyetinide öyrendik çok şukur,size kismet🥰bide 3hafta sonra gidicem🥰tabi dayana bilirsem 3hafta🤭🤣
Mihridnmz Merhabalar ben de 13 haftalık fakat doktor hicbir yorumda bulunmadı cinsiyet konusunda 14 de belli oluyo 16 da netleşiyor dedi aslında bu bilmeme döneminin de zevki ve heyecanı ayrı 🤗
Bayaz1995 Eeddaaa benim doktorum öyle dedi,burda da yorumlari okudum hepsi 12de bilmiş cinsini,hepside erkek😂🤷ama 16da kesin tam netleşiyor🥰
Bayaz1995 girlorboyy ben hiç anlamıyorum bu fotolardan bir şey,benimkide tahminen buna benziyor ve erkek🤷🥰😂
Bayaz1995 Kbr-8086 15misiniz şimdi?bende geçti ama sabah bulantısı kısa süreli oluyor bazen.cinsiyeti bellimi?🥰
Kbr-8086 Bayaz1995 17 deyim şu an hala ara ara bulantim Var maaleseff ama az da olsa azaldı şükür Cinsiyetimiz erkek
Bayaz1995 Kbr-8086 bizimde erkek🤣🥰resmen erkek ayı mayis.bulantilar evet sabahlari bende de oluyor ama kusma falan yok artik cok sukur bu arada biz grup kuruyoruzda whatsapda isterseniz instagram adresime yazin sizide ekleyelim eger diger gruplarda yoksaniz tabiki🤭
Semiha89 Bayaz1995 merhabalar hayırlı olsun gebeliğiniz. Bende 12+3 üm...adet tarihime göre 11+2 de gittiğimde ( ultrasonda 12+0) gözüküodu dr yanılma payım var ama kıza benziyor dedi. Hayırlısı bakalım.
Mervee4 Bayaz1995 Ben 14+5 im bugün hastaneye gittim önceden bütün tahlilerimi yaptım bi sorun çıkmadi bugünde özel hastaneye kontrol amaçlı gittim ve cinsiyeti öğrenmek için çikolata yiyipte gittim doktorun yanına ultrasona verdiği zaman maşallah çok enerjili bi bebek dedi ve cinsiyeti de kızdi hayırlısyla asya adini koyacam ve sonra ense boyun ölçümü istedi doktor.. yaptırdım sorun yoktu sonra ikili test yapalım dedi istemiyorum dedim üçlü testi de yaptırmıycam takdiri ilahi allah ne verdiyse baş göz üstüne o yüzden yaptırmıycam iki ay mide bulantisi ve kusma beni öldürdü hiç bişy yiyemiyordum mutfaği karartmiştm yeni yavaş yavaş yiyorum o zaman ilaç almama rağmen etki etmiyordu