masalsii Bayaz1995 valla ben zaten daha önce hızlı kilo aldıgım dönemde göbeğim çatlamıştı eğer yine çok şişersem harita gibi olurum karnım cıksın istesemde çok şişmek istemiyorum🤷🏼♀️
Bayaz1995 masalsii bende çatlaklardan korkuyorum,yağlar falan almak istiyorum yavaş-yavaş karnıma masaj yapmak için,çatlakları önlemek için🤔ama okudum çoğu kişi eger deriniz çatlakların çıkmasına müsaitse çıkar demiş ben yinede masaj yapicam ama🤷😅
masalsii Bayaz1995 evet bende öyle duydum ama yinede nenlendirmek için uygun fiyatlı birşeyler alıcam açıkcası çünkü tedbiri elden bırakmamak lazım 😂
firstmom 13+4 üm ☺️ 12+1 de kontrolde doktor erkeğe benzettim dedi ama 16 da kesin ne olduğunu öğreniriz dedi. Karnım en başından beri biraz şiş ama o da hazımsal sanırım. Kilom aynı 55 😊
Yelz_91 Bayaz1995 ayyy allaha şükür olmadı 🙏🏻 Sayılıdır bulantımın olduğu zamnlar maşallah güzel geçiyor şuan . Herkeste farklı oluyormuş tabi yataktan kalkamayan bile oluyormuş😞
Yelz_91 Bayaz1995 ayyy allaha şükür olmadı 🙏🏻 Sayılıdır bulantımın olduğu zamnlar maşallah güzel geçiyor şuan . Herkeste farklı oluyormuş tabi yataktan kalkamayan bile oluyormuş😞
Sunshine1 Yelz_91 yataktan kalkamayan ben işte. 2 aydır yatıyorum bulantı halsizlik öğürme hepsi var. 14 olcaz yarın. Bu hafta bir iki günüm iyi geçti ama bugün yine çok bulantılıydo ve gündüz sanki bayılmış gibi uyuyakalma bulantı ile huzursuz uyanma. Halsizlikten odamdan çıkamıyorum
Mlsblnsy 14+5den selâmlar ikili testim için gitmiştim en son geçen hafta sonucu almaya çok şükür çok güzel çıktı sonuclarimiz 13.haftada da büyük ihtimalle kız demişlerdi 28inde tekrar normal kontrolumuz var bakalım cinsiyetimiz kesinleşmiş olur heralde artık o zamana bunlar dışında bir sorunumuz da yok çok şükür mide bulantısı olsun kusma olsun baş ağrısı vs. Çok şükür iyi gidiyor en başından beri 🙏🙏
Yelz_91 Pilatescadisi mrhba çok sevindim hayrlısı olsun 🥰 çok şükür üçümüzde iyiyz herşey yolunda spora başlyamadım henüz çok mutsuzum her yerim ağrımaya başladı 😞 hftya kontrolümüz var spora başlmak için izin isteyeceğim . İş yerinde de raht geçiyor garekt göstermiyorum oturarak çalışıyorum herks çok anlayışlı sağolsunlar . İzmirdeyim ben . Sen nerdesin ve çlışıyor musun
girlorboyy 12+4üz hala 24 saat geçmeyen aşırı bulantılarım baş ağrılarım var. evden çıkamıyorum çok halsizim hiçbir şey yiyemiyorum. hastaneye gittiğimde serum yiyorum. sanırım benim gibi olan fazla yok :(
Bayaz1995 girlorboyy bulantılar bende de var hala,kusmada ara sira,baş ağrılarım da oluyor hatta yalnizca baş deyil,kulaklarım,diş etlerimde çok ağriyor🤦🤦yavaş yavaş azalir diye umut ediyorum🤷
Sunshine1 girlorboyy ben varım senin gibi . 14 oldum hala geçmedi bulantılar ilk defa 2 günü rahat geçirdim bugğn yine çok bulantı halsizlik devam zaten
tugcebyl Bayaz1995 biz de 13+4 olduk cinsiyeti daha öğrenemedik, bu aralar akşamları kasıklarım ağrıyor sanırım göbüş büyüyormuş 🐛
Bayaz1995 tugcebyl bende de çok tedirgin oluyordum kasık ağrılarından ama sonra gördüm ki,bu haftalarda çoğu hamilelerde oluyormuş🤭
Pilatescadisi Yelz_91 evet canım izmir bende ne güzel ya arkadaş olalım🥳🥳 bir ilkokulda 5 yıldır sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum branşım tenis , badminton üzerine. Valla bende hep oturuyorum vuruş tekniğini gösterip. Ama hamile olduğumu daha söylemedim okulda kimse bilmiyor. 🤷♀️ 20 hafta olsun istiyorum nedensiz bir şekilde. Onun dışında bulantılar devam😭😭😭
girlorboyy Bayaz1995 sizin de 24 saat geçmiyor mu yoksa sabah bulantısı mı? benim 24 saat var ne uyuyabiliyorum ne bir şey yiyebiliyorum :(
Bayaz1995 girlorboyy benim bazi günler 24saat geçmiyor,bazi günlerse sabah ve akşamları oluyo okadar sinir bozucu ve yipraticiki🤦dayanamiyorum