Aygnrbasak Merhaba kızlar 30. Haftama girdim son haftaları iyi değerlendirmek istiyorum ben de pek kilo almadım bu son haftalarda bebegim ve ben nasıl hızla kilo alabiliriz ? Süt bebe bisküvisi kilo aldırıyor hem anneye hem bebege diyorlar başka bildiğiniz bir şey var mi
Fatmacbc1997 Aygnrbasak canim bende 28+4 haftalik hamileyim bende kilo alamıyordum suan bebeğim 1 kilo 200 grm bende 66 kiloyum hergün aç karnına pekmez içtim ama gün içinde gelip gidip içiyorum tabi günlük ceviz yiyorum yoğurdun içine pekmez döküp yiyorum meyveyi çok yiyorum bunlar bebeğe ve sana faydalı
Lindam Aygnrbasak bebeğinin kilosu kaç şuan canım? Ben 33 haftalığım 2 kilo almışım o da bebeğin kilosu. Kilo almak isteme Sebe’nin ne sen kilo almasan daha iyi
Guguk Aygnrbasak bebe bisküvisi gibi paketli gıdalardan kilo almanın ne size ne bebeğe hiç bir faydası yok. Bol protein alın şeker ve karbonhidrat azaltın en güzel ve sağlıklı kiloyu alırsınız. Çerez, kaşar, yumurta, Et balık tavuk, bol sebze, muz, süt
Sema12 Fatmacbc1997 cnm yogurtla pekmezi bir daha karistrip yemee ikisinnd faydasi kayboluyor karisinca hcbir etkisi kalmiyor ayri ye ayri zmnlarda tabikid