Monna Hazaaall ben erken menopoz dan dolayı almıştım ama kullanmama gerek kalmadı çok şükür. Öyle duruyor 2 paket isterseniz yollarım size yarı fiyatına
Kubratnc Hatice-02 bende bugün öldüm ve macunu kullanmaya başladım hadi hayırlısı inşallah bebekler mükâfatlarıdır rabbim
Hatice-02 Kubratnc kuzum rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin macunu sakın bırakma su ile tüket
Hatice-02 Kubratnc canımmm verdim verdim hala inanamıyorum hamileyimmm😍😍😍 bak kuzum kesin kullan macunu kesin sakın bırakma
Alismomi Hatice-02 canımm tebrikler çok sevindim takip ediyordum seni :) bende bu ay clife macun kullanmaya başladım inşallah bana da faydası olur 🙏🏻 Bebişini sağlıkla kucağına al tatlım❤️
Minnosizmmm Esrayusuf bende macunhaneden almıştım hem eşime hem kendime kimyasal gebelik yaşadım korunmasının halde olmadı tam 1 yıldır olmuyordu o ay kavanoz bitmeden hamile kaldım şuan 26+5 iz çok şükür bende inanmazdım bu tarz şeylere ama cidden ise yaradı
Esrayusuf Minnosizmmm aynen yaradı çok şükür bende şuan 13+4 olduk çok şükür inş hayırlıca kucağımıza alırız ben şiddetle öneririm macun 😍
Minikmucizemizz Busimss canim elinde kalan macunu bana satarmısın eğer mumkunse eşim izin vermiyor almama sayfalardan 😔