Mormenekse34 Hatice-02 hayirli olsun, Hangi gun basladinz ne kadar kullandnz kasikli olani mi yedinz acaba
Cansu87 Hatice-02 ben bu ay kullandim 7 gun sonra anlayacagim olup olmadigimi ayni zamanda ovulasyon testi de yapmistim:) burda kalayim yorumlari okuyayim bende 🤗 insallah oluruz
Hilalokanalkin Hlya_35hsyn merhabalar dün doktora gittim be yumurta tembelliği olduğunu 2 aydır hasta olmadığım için yumurtalarımın biriktiğini ama catlamsdigini adet olmadığım içinde yumurtaların kaybolmadığını söyledi. Ben şimdi 2 ay adet olmadım ya böyle bi problemimde var ilaç kullanma taraftarıda değilim hamilelikte yok bende o c life macunu alsam hemen başlasam adet olurmuyum ?
Kolipayse Hlya_35hsyn canim bende almak istyorum o macunu bendede pko var ve iğneyle yumurtalar gelişmiyor acaba onu alsam faydası olurmu ne kdr kullandın onu
Rabia345 Hlya_35hsyn merhaba ileri derece pko hastasimiydiniz kilonuz varmiydi ben çok kiloluyum ve ileri derece pko hastasıyım
Mormenekse34 Bugun siparis verdim, regl de bugun oldum, 3.4.gun anca icebilcem bu durumda gec mi kalirim acaba, adetle baslaniyor deniliyor
Hlya_35hsyn Hilalokanalkin instegram adresinde clife ballı bitkisel macun yazıp oraya mesaj atın.vatsaptan seyma hanımla iletişime geçin daha kesin bilgi vericektir cnm
Rabia345 Busimss merhaba c life macun kullanıp hamile mi kaldınız bende almayı düşünüyorum pko sendromu var bende de
Rabia345 citoss merhabalar yorumunuza denk geldim c life macun kullanıp hamile kalmışsınız pko varmış bende pkoyum pko ileri derecemiydi sizde bende öyle de birde kilo varmı sizde bendd çok var