Ben gidemedim ama sabah erkenden eşimi gonderdim herkes kapış kapış ne kadar hamile varmış dedi 🤭biberon emzik anne bakım çantası önlük ana kucağı
Hamile pantolonunu unutmuş bi ihtimal kalmaz ama kalırsa akşam bakacam onada 🙃

Esraeslem annem gitmiş sabah reflü yatagı yorgan yastık almış 9 da beklediği halde uzuunnnn kuyruk oluşmuş arkasından itibaren millet saldırmış resmen
    ürünlerden az geririyolar somra millet kapışıyo işte

@aysenur4 bizim burda da 1 tane vardı ama bence çalışanlar ayırıyorlar kendilerine veya tanıdıklarına

@Semiha89 bence iş görür. Pısmış duruyor pakette ama içine bişeyler koyunca baya büyüyor bana yeterli geldi

aysenur4 niye 1 adet acaba koca mahallede bi tanemi hamile varmış gibi sanki 😅

Cgdem klima,kalorifer gibi havayı kurutan ısınma sisteminiz varsa çok işe yarıyor.Kış bebeği olacağı için benim haliyle kalorifer çalışcak.Bebeklerin burun kılları olmadığından havayı süzebilme becerileri ilk zamanlarda olmuyor.bu da boğaz ve geniz akıntısına sebep oluyor.Nem makineleri sadece destekleyici bi ürün he şartmı elbet değil.bi kap su konsa veya kettle buharı gezdirilse her 2-3saatte bir iş görür ama piyasaya göre ucuz olunca almak istedim 80₺ idi.e-bebekte gördüm az önce anasayfasında 150₺..kendimiz için bile iyi olur.normalde de koah hastalarına çok öneriyolar bu tip makineleri

Bebek çantası ince battaniye biberon fırçası Dalin şampuan bebek temizleme bezi bı de mama kabı aldım valla bence gelen ürünler gayet iyiydi çantayı çok beğendim battaniyeyi de

Oyun halısı, küvet , 2 takım zıbın, biberon temizleyici, 2 adet bebek yastık, bebek yorganı hepsine 135₺ verdim. Oyun halısına bayıldım. Ana kucağı daha önce aldığım İçin almadım ama kullanan herkes çok memnun. Başka bişey almadım tekstil ürünlerinin fiyatları çok uygun evet ama sanki kaliteli pek iyi gelmedi bana.

Esraeslem onluk, biberon fircasi, agiz mendili, citcitli atlet, anakucagi 😁

tazee_annee aynisinin baska renklisi 120 tl ebebkte, o yuzden aldim kirasiya binsin