Kuzucugunannesi elif-topel badem yagi kullandim ama karinda killanma yapti suan vazelin kullanıyorum bakalm artik nasil sonuc alacaz
Yesim1995 elif-topel arada bi nemlendirici sürdüm o kadar çünkü doktorlar ne yaparsam fayda etmeyeceğini söyledi doğumdan sonra bakarız çözümüne dedi.
Suhu2017 elif-topel lierac bebek yağı var aktar yağlarından sürdüm şimdilik sorun yok gibi inş da olmaz
Gizemabc elif-topel 34 haftaligim. 20.haftalardan bu yana ara ara usenmedikce bebe yagi surdum. Oh ne guzel 8aylik oldum, catlamadim derken sol bacagimda kasigima dogru catladigimi gordum😑 sanirim kurtulmak diye bir sey yok
Suhu2017 Sinemozdem memocon sürdüm benimde kalınıyodu ili gün üst üste her fırsatta sürünce iyi geldi
Mrwmrw Ben mustela ve bio oil kullanıyorum,mustela aldığım vitaminin hediyesiydi o yüzden almış oldum. Bio oil tavsiye ederim, mevcut çatlakların varsa onlara dahi ıyi geliyormuş
elif-topel Ben daha 11 haftalığım normalde de benim çook. Çatlağım var biran önce önlem almak istiyorum
Nytheanna Bende şuanda 24 haftalığım ilk aylarda bebe yağıyla başladım daha sonra doktorun tavsiyesiyle pregnacare ( kokusundan dolayı hiç sevemedim ve çok zor kulllandım ) ve mustela kullandım aslında gereksiz pahalı olarak değilde bakıldığı zaman bir kutusunu rahatlıkla bir ay kullanabiliyorsun geçen ay 2 al bir öde kampanyası vardı ondan faydalandım onları denk getirebilirsiniz ya da trendyol gbi internet sitelerinde indirimleri yakalayabilirsiniz acayip uyguna geliyo bu indirimde lierac aldım 400 ml 150 tl iki ay gidecek kafadan eczanede 320 tl 400 mlsi şimdi lierac deneyeceğim birde çatlağın en büyük çözümü suymuş bol bol su içmek gerekliymiş
elif-topel Nytheanna valla günde 2lt yakın su içiyorum yürüyorum sürekli birde yağ başlamam lazım dun sordum mustella ecz ne de105ml 110 de nette dediğiniz gibi daha uygun
Cicegiburnundamom Bol su içiyorum frei öl kullanıyorum bebe yağı kullanıyorum lakin yinede çok kasiniyorum ve çatlağım var karnın yapısı da önemli bi faktör darlık varsa çatlamak kaçınılmaz malesef
Nytheanna elif-topel sanırım bu önümüzdeki cuma yine black friday olacakmış çok fazla indirime gircek yine markalar belki internetten uygun fiyatlı denk gelebilir
Merve_osman elif-topel badem yağı sürdüm ilk aylarda ama baya eşim masaj yaparak sürüyordu sonrasinda zeytinyağı sürdüm kaşıntı catlama filan çok şükür yok 30 haftalık olduk hala devam ediyorum zeytinyağına
Gulhanb elif-topel bio oil kullandım nerdeyse hiç çatlağım olmadı çok hafif oldu o da doğumdan sonra geçti
ZehraAlbayrak elif-topel oncelikle yagdan ziyade bol su. İcebildiginiz kadar icin. Karniniza kalcaniza basenlerinize masaj yapin. Gunluk dus alirken su altinda bile yapsaniz olur parmak uclarinizla kan dolasiminiz hizlanir cildinize iyi gelir. Kakao yagi kullanin mutlaka. Ben kakao yagini eritip icine kakaolu vazelin de doktum birer kutu e ve c vitamin ampulleri ve bephanten ampul kirdim guzelce karistirdim surdum. Uni baby bebe yagi da kullandim arada.
Berivan80 Kızlar kesinlikle kantaron yagi kullanmalısınız. Ben 32 haftaligim şuan bundan bi kaç hafta öncesine kadar bişey sürmüyordum 5 veya 6 kere sadece kantarin yağını kullandım önemsemedim sonra karnimda bi kaç tane görünce hemen başladım sabah akşam düzenli bi şekilde kullanmaya şuan o çizgi hiç artmadı önceden kullansaymışım hiç olmazdı belkide çok memnunum ama benim kullandığım doğal tabi o yüzden çok etki ediyor
Nytheanna Açıkçası birde içerisinde e vitamini bulunduran yağlardan uzak durmaya çalışıyorum ben çünkü içerisinde e vitamini bulanan badem yağı hindistan cevizi yağı gibi kıllanma yapabiliyor malesef birde hormonlarımızda ekstra yoğun çalıştığından çıkabilir