CanselMayis Aysegul33 heyecanlısın tabi seni o kadar iyi anloyprum ki bende civile girip elime gectiyse attım ama tabi sorarak gerek varmı diye calısanlara aileme falan yoksa eşim batmişti civilde sayemde birkez daha koseyi dönmüş olurdu 😁😂😂😂
Deletedmom0065 ipekveannesi amiiin o olmasaydi nasil geçirirdim bu hamileligi allah biliyor ya😐 inssllah bizde öyle anne olucaz❤
ipekveannesi Deletedmom0065 inşallah 💕 ben annemle nasıl gurur duyuyosam inşallah kızımda benimle duyar 💖
Kuboos_00 Kızlar ya 2 haftadır ana kucağı bekliyordum eşim 3 -4 dört yere bakmış hiçbiyerde kalmamış 😑😏
Yrnkrm Kuboos_00 ama biraz kalitesiz gibi geldi ya emin olamadım ondan almadım ben eşim gelsin onla bakacağız🙄
ozguk Hava nemlendirici alan oldu mu ben hastanedeyim o yüzden eşim aldı görmedim nasıl deneyen oldumu
Gktrkzbn2020 Ben anakucağı aldım ama pişman oldum gibi ya.Bebek hastaneden çıkarken pusetle çıkıyormuş puset alsam anakucağı yerine de geçiyor mu ??
Gokceylmazz Gktrkzbn2020 hayır canım geçmiyo ana kucağı evde oynaması uzanması için puset travel arabada oluyor zaten