Tubina Merhaba, bu sabah şeker yükleme testi yaptırdım açlık 96 tokluk 94 çıktı, tokluğun açlıktan düşük çıkması kafamı karıştırdı açıkçası. Bu şekilde olan var mı?
Ozican Tubina bir problem olacağını sanmıyorum şekerde zaten tokluk önemli yüklemede.Bende gebelik şekeri var sabahları mesela topuktan yüksek çıkardı açlık.Doktor önemli değil pek demişti.
07052019 Tubina normal, sabahları açlık yüksek çıkabiliyor. Toklukta problem yoksa sıkıntı yok demektir 👍
Tubina Ozican aslında ikiside yüksek değil sınırın altında ama benim kafamı karıştıran tokluğun açlıktan daha yüksek çıkması
Ozican 07052019 canım ben çok kaçamak yapmaya başladım bu diyette sende durumlar nasıl 🥴 Doktor bebek etkilenmiyor şekerden diyince biraz bozdum diyeti 🤐
07052019 Ozican bende de oldu bikaç gün. Şeker de yükselmeyince iyice abarttım ☹️☹️ bi hafta da hasta oldum yemek yiyemedim kızım sadece 50 gram almış. Şimdi zayıf kalmasın diye de yiyorum biraz ama tatlı yemiyorum onunla avutuyorum kendimi ☹️☹️ toplarlanmamız lazım az kaldı dayanmamız lazım ☹️
Ozican 07052019 bugün sağlık ocağındaki hemşireye söyledim az kalmış zaten doğuma arada kaçamaktan bişey olmaz dedi😁 öyle diyince börekçiye attım kendimi pişman oldum sonra ya 🥴
Ozican 07052019 yürüyemiyorum da artık 35+5 oldum 2 adım atsam tuvaletim geliyo 🤣 çıkmaza girdim valla akışına bıraktım napim 🤣
07052019 Ozican olsun abartma yine de zor engelliyorum kendimi valla 😂 geçen gün arkadaşın doğumgünü vardı. Ağlıcaktım pastayı görünce gece rüyalarıma girdi 😂😂😂
Ozican 07052019 hahahahaha ay kahkaha attım 🤣 ama yedirmiyorlarmış ya sezaryan da tuvalet sorunu olmasın diye evde bence kesin pastayı kutlama gibi olur 😊