Minikmucizemmmmmmmmmmm Tazeannebaba bnce büyüklüğü guzel ilk onve gozuma kucuk gibi geldi ama icine eşya koydugumda baya bi esya aldi o yuzden begendm
Dkktlbsra Evet kalitesiz ve küçük gözüküyodu biraz daha fazla verip kalitelisini alıp uzun zaman kullanmak daha mantıklı
Minikmucizemmmmmmmmmmm Dkktlbsra kalitesiz gibi degil kumasi felan 70 80 tl llan urunlerle ayniydi aksam civilde aynisi 70 tl di bununla ayni idi
ant2602 Dkktlbsra banada biraz küçük geldi bana küçük gelince alacak olan başka biride almaktan vazgeçti. Normal okul çantası alırım daha mantıklı geldi.
Baloglum93 Küçük dwgil arkadaşlar sadece içini gazetelwyip kabartmadiklarini için küçük duruyor gayet güzel
Minikmucizemmmmmmmmmmm Baloglum93 evet bn icinr bir suru sey koydm mama bez islak mendil ve hatta 5 6 tane kiyafet kendi sahsi cuzdanim yani fazlasiyla yer var hala kucuk degil
Minikmucizemmmmmmmmmmm Real sigdirdim cnm suanda 24 haftalik oldk evde aldigim urunleri kiydum ve cok guzel sigdi
Real Minikmucizemmmmmmmmmmm mama, termos ,bez, yedek kıyafet ,corap ,ıslak mendil, pişik kremi, ağız bezi, yedek poşet ,yedek kundak bunları aldimi