Nur-11 Nevinnn yok Denizli’de oturuyorum canım hele küvet takımı 10 tane vardı sadece biberon kalmamış
Yeni_annee Bende çantayı 3. Bimde buldum resmen 😅 çanta küçük gibi duruyor ama içi baya eşya alıyor. Kavanoz zıbın çit çitli badi battaniye biberon temizleyici de aldım. Bir tek burun aspiratöründe kararsız kaldım🙃
Meryemce_34 Aslihanfs bende aldım ama felaket kalabalık tı😂 eşimi organize ettim hemen dedim sen mama sandalyesini al hemen ben banyo küvet setlerini derken yorgan yastık ne varsa topladık🤣
Osgem2019 Mstfaslhn1234 çanta hiç iyi değilde ben Trendyoldan aldım hele onun yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor hatta bizim BİM’de biri aldı çıkardı attı sonra sepetinden beğenmedim deyip
lisansli_Mom49 Nevinnn bende biberon aldım hızlı akıtıyor ama tedirgin oldum baktınız mı akışına hiç normal mı yoksa
Slmkrklbyrm Mommy34 valla ben başta instagramdan alıcaktım biri vasıtasıyla inanmadım güvensizlik oldu gidip yerinde gördüm gayet güzel memnun kaldım fiyat olarak ta uygun geldi çok yer dolaştım çünkü hepsi bir arada ☺️