Suranurun_annesi06 kizlar rüyamda doktora gidiyrm muayene icin doktor beni yatiriyo bakiyo diyo cinsiyeti erkek hatta ruyamda pipisini gosteriyo ama diyorum bana kiz dediler hayir diyo bi oglun olacak buda pipisi diyo cok sasiriyorum boyle olup oglu olan oldu mu
Seymasezer Suranurun_annesi06 evet rüyamda bende erkek gördüm ki deli gibi kız hissetmeme rağmen dedim kesin tersi çıkar ama erkek 💙
AysennHE Suranurun_annesi06 ben iki kez rüyamda erkek bebeği kucakladım oğlum diye seviyordum doktora gittik geçenlerde 12.haftada kızım olacagını ögrendim 😃😆bakalım değişcek mi
TugceCakir Suranurun_annesi06 ben erkek bebek gördüm rüyamda bu kaç gün önce oğlumuz olacağını öğrendik 👶🥳
gulkara Ben de cimsiyetini öğreneceğim gün erkek bebek görmüştüm Dr. kız dedi birkaç hafta sonra erkek olduğunu öğrendik 😊 zaten dr kız deyince inanamadım niyeyse
Derin_Demir BGLM bende rüya gördüm canım 5 6 ayrı yerde hep iki beşik vardı pembe ve mavi hepsinde erkek bebeği sahiplendiler kız hep bana kaldı 😊 ertesi gün doktorum kızın olacak dedi 🥰🥰🥰 umarım değişmez çok istiyorum çünkü 🤲🤲🤲
Fatoserin Canım bende gördüm hatta postum da vardı rüyamda gördüm erkek dedi ertesi gün doktora gittim normal de devlete gidiyorum ama özele gittim %95 erkek dedi haftaya devlette randevum var bakalım ne diyecek ☺️
Aysgl_trl_trn Bende rüyamda ultrasonda erkek olduğunu gördüm, 2 kez hemde. 😄 19. Haftanın içindeyim inatçı yavrum daha göstermedi. Öğrenemedik henüz cinsiyetini 🤷♀️
MiranRenas Suranurun_annesi06 Ben de tam tersi kız bebek gördüm hep rüyamda ama erkek miş çok istediğim için herhalde diye yorumladım bilinç altım yani
gzmuygn Suranurun_annesi06 herkesin rüyasına giriyor bu pipi demekki😂 bende gördüm rüyamda doğurdum ama anında pipisini gördüm cinsiyeti öğrenemedik ama daha 😬