Demir Fotoğrafcıyım📸hamile olduğumdan çekimleri olabildiğince en aza indirgedim dolayısı ile fiyatlarıda epey düşürdüm.İlgilenenle görüşebiliriz🙂Avrupa yakası beylikdüzü tarafındayım
MeryemFatih SemihenayArslan sordum şuan sadece sezeryan doğum alıyormuş günü ve saati tam belli olanlar dedi ☺
Demir ZeynepKarataTeytey @yelisaphotography adresinden görüşebiliriz.Dm den bana buradan olduğunuza dair mesaj atın🙂
SemihenayArslan MeryemFatih benımde sezeryan olacak gün de saat de belli ☺ İstagramı var mı kendısının iletişime gecım kendısıyle
SemihenayArslan BuFi2012 kime sordunuz ? Bu arada bu rakam bencede cok yüksek her elıne makınayı alan fotografcıyım dıye geziyor. Fiyatlar da cok yüksek geneli . Bakalım hala araştırma asamasındayım 🤷♀️
MeryemFatih SemihenayArslan bizimkinin sertifikası var bu arada 😂 beni o çekcek aynı zamanda öğretmen o yüzden haftasonları erkinliklere gidiyolar fotoğrafçılarla eğer sayfada doğum göremezseniz şaşırmayın 😬
BuFi2012 SemihenayArslan ben instagramdan bi kaç kişiye sormuştum fiyatlar hep o civardaydı zaten. Hepsi birbirini takip ediyo heralde... uyguna bulursan bizede haberdar et canım 😄