Anasinifci Arkadaşlar ilk zamanlar karnınızda hissettiklerinizin gaz mı yoksa bebek mi olduğunu nasıl ayırt ettiniz 16+1im arada bi şey hissediyorum ama anlayamıyorum 🤭
Pinkbabe Anasinifci Bebek sana kendi olduğunu hissettiriyor canım şuan bu soruyu soruyorsan bebek değil hissettiğin ☺️
Sedef45 Anasinifci bence bebekle alakalı bir durum degil yani bebek kendini hissettirebilir tamam ama ileriki zamanlarda,aynısı bendede oldu canım 4.ayda gaz sıkışmasımı bebekmi diye.şimdi aynısının daha şiddetlisi var yani o bebek :))
anjel_selinaa Anasinifci aynıyız canım bende 16+1 im fakat daha erken hissetmemiz özellikle ilk hamileliğinse, inş biraz daha geçsin hissedeceğiz:)
Pinkbabe Anasinifci Evet o zaman bebek mi degil mi diye düşünmüyorsun direk anlıyorsun bebek olduğunu ☺️
Sedef45 Anasinifci cevremde cogu insan 4 ay ve sonrasında hissetti bende öyle oldum gaz guruldaması sandm ama bebekmiş şuan 5. Ayı bitirdim yine o gurgurlardan var daha şiddetlisi :) yani bariz bebek. seninde öyleyse bence hissediyosun
anjel_selinaa Anasinifci Bende aynı duyguları yaşıyorum cnm,hemen hissetmek istiyor insan ama biraz daha sabredeceğiz :)
Happymamizmir Anasinifci merhaba ben 17.haftada hissetmiştm gerçkten biri vuruyor deyiyor gibiydii☺️Belkide hissediyorsunuz ama tam anlamlandıramıyorsunuzz ☺️🙏🏻