Yenianne65 Sezinnur tamamen süngerden oluşuyordu civilde 5-10 tl farkla daha iyisini görmüştüm fiyat açısından değerlendirince o ürüne p fiyat fazla geldi bana 💐
MehtapSevim Ben reflü yatağını çok beğendim bence gayet kullanışlı hiç bir farkı yok bebek mağazalarında satılanların ana kucağını hiç göremedim unuttum da acaba kullanışlımıdır ya gidip yine mi arasam kuytu köşede ki bimde belki kalmıştır 😅
Tugba_O Sibl8 bizim burdaki bimde galiba çalışanlar ayırmış tezgaha bile konuşmamıştı bebek kuveti de hatta mama sandalyesi bile yoktu.
miine elifayse hiç bilmiyorum ama özel yapanlarda var instagramda 🤗 ikeanin boyutları yazar bnce mutlaka bakın 🤗
46_mngm_46 Bende çanta ,biberon temizleyeceği, bebek temizleme pamugu ve çift taraflı battaniye aldım çokda güzel ve kullanışlılar bence çantası 130 TL lik çanta kadar olmasada parasına gö re çok çok güzel
Davud_moms lleyla4545 ben sizin yorumunuzu gorunce gittim su koydum icine baktim damlatmiyodu benimki acaba sizinkimi bozuk gidipte degistirsenizmi acaba
lleyla4545 Davud_moms bilmiyorum ki internetteki yorumların hepsi aynı benim de hemen damlatmıyor biraz böyle yan tutunca damlatmaya başlıyor kapağını zaten açınca içine su birikmiş oluyor nedense sizin ki iyi miş bari😊
Mstfaslhn1234 Tugba_O eşim almış giyimi rahat hoşuma gitti bide tunik almış ikiside güzel kullanılır yani
Bsrayurtoglu Elosunannesi Yastık yorgan reflü yatağı çanta biberon fırçası üçlü çorap pijama takımı ağız mendili burun aspiratörü alabildiklerim bunlar maşallah sanki geceden BİM’in önünde yatıp beklemişlerdi
Meralll59 Elosunannesi ben kübetini almıştım gider deliği var taş gibi.daha kullanmadım yalnız bebişi bekliyor👶😊