ipekveannesi Elosunannesi ben gidiyorum sırf onun için erken uyandım 🙄 hepsini inceleyip alıcam özellikle reflü yatağını 😅
Rabiaa59 Elosunannesi Bende şimdi geldim evimin yakınındaki BİM’e. Anam nasıl toplaşmışlar kadınlar 😂 bakalım bana kalırsa bende almayı düşünüyorum küvet ve reflü yatağından 🤷🏻♀️
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Elosunannesi Herkes sabahtan uyanmış gelmiş😳Bende bir bakıcam.Mama kavanozu ve önlüğü yarı fiyatına geliyor.Bulursanız alın kızlar:))
Mstfaslhn1234 Elosunannesi ben sabahın erken saatinde gittim çanta almaya bide pantolon almaya kalmamış çantadan 4 tane gelmiş hepsini biri almış çantanın hiç bişey yoktu
Minikdunyamiz Rabiaa59 baktınız mı reflü yatağı bende istiyorum ama iyi midir acaba bimdeki kararsız kaldım ama yinede bulursam alıcam 😂
tuba-ozdogan Mstfaslhn1234 yani bi kişinin dort tane almasına ızın vermemelıler bence herkez faydalansın ne tuhaf ne bencıl ınsanlar 🤷🏻♀️
Bilge03 Ben her ürününü aldım baya iyi battaniyeler ozelliklecok iyi yastık ince görünüyo ama poşeti çıkarınca topladı kendini beğendim reflu yatağı iyi geldi bana aldım pantolon aldım ama dar geldi gidip degistirmem lazım ama hal kalmadi😊
gulkara Elosunannesi küvet alınabilir ama biz bulamadık, her şeyine dikkat ederim alırken kıyafetlerini hep özenle aldım odasını falan ben küvet seti bulsam alıcaktım. Bulursan filesinin sağlam olup olmadığına bak sadece onun dışında bildiğin küvet ötekilerden farkı yok
Mevicka Çantalar çok küçük geldi bana ya da boyları varsa ve benden önce büyüklerini başkaları aldıysa onu bilemem onun dışında küvet kova maşrapa gayet kullanışlı duruyor temizleme pamuğunu stok yaptım bildiğin mama kaplarıda kullanışlı duruyor güzel oldu yani baya iş görür şeyler var
Srplarikan Mevicka ben neredeyse ilk girdim bime çantalar banada küçük geldi kalitesi güzeldi ama bebek için küçük baya büyük başka gelmemiştir muhtemelen aynı boy
TugceKadirTelli Biberon ısıtacagını aldım küvet ve file setini de aldım 5 parça zıbın setini de aldık valla deniycez bakalım 😊😊
Aysenur29 Elosunannesi bi önceki banyo ürünleri geldiğinde bende aldım fiyatları dışarıya göre epey uygun gayet güzeller tavsiye ederim
Minnakmom Elosunannesi ben reflü yatağı burun aspiratörü biberon fırçası ve mana kavanozu aldım ❤️ Güzel görünüyorlar
Srplarikan Srplarikan küvet seti ,biberon, biberon fırçası, battaniye, emzik,burun aspiratör,mama kabı ,hamile pantolonu aldım(eşofman gibi ama kumaşı ) herbiri çok güzel ve uygun
Ecemsbaby Srplarikan biri 225 biri 125 olması lazım canım belki bakıp koyarlarken yanlış koymuşlardır
Mevicka Srplarikan heh demek ki bi bana küçük gelmemiş 🤗böyle çocuk biraz büyüyünce bi bez bi kat kıyafet için filan kullanışlı olabilir ama ilk etapta benim için kullanışsız 😉