Evet sıra geldi benim doğuma demekki böyle oluyormş😄bugün kontrol için geldiğim hastaneden yarın kucağımda bebeğimle çıkacağım inşallah🙂tek söylemek istediğim rabbim evlatlarımızı sağ salim bize verdiği için o kadar çok şükür etmeliyizki.. uyuyan miniğime bakıyorum da gerçekten rabbimin mucizesi gibi🙃birde çok uzatmadan söyleyeyim hamileliğimin başında ikili testim riskli çıkmıştı amniyosentezi kabul etmedim şeker yüklemem ilki sıkıntılı çıktı diyet yapmadım suyum gitgide azaldı 36. Haftadan sonra her üç güne bir kontrol altındaydım en son 37+5 te sezeryanla 3 kilo bile olmadı diye üzülürken 3420 gr rabbime şükürler olsunki (binlerce kere)sapasağlam, eli yüzü ufacık minik kuzumu kucağıma aldım. İçimde hep amniyosentez yaştırmadığım için bir
şüphe vardı acaba ne olack diye çok şükür korkularım yersiz çıktı beni korktuğumla sınamayan rabbime bin şükür.. 🤲her zaman hakkımızda hayırlısını istedim rabbim gönlümü razı et dedim ve dowb sendromlu çocukların eğitimini baştan sona takip edip ezberledim. Şimdi kendi çocuğum sağlam ama onlarla ilgili bir proje başlatmak istiyorum rabbim kısmet ederse 🤲neyse tabi olay farklı mecralara kaymadan ben miniğime döneyim . Herkese kolay doğumlar 😁💕💕