Ezgimrt1 Kızlar ıspanak yiyor musunuz ? Canım çok istiyor ama eşim zehirlenme haberlerini gördüğünden belli almayalım diyor bende korkuyorum açıkcası sizce almalımıyım artık ?
Turkan123 Ezgimrt1 bende aldim yedim guzelce yikayip hicbirsey de olmadi korka korka yedim ama birşey olmadı çok şükür birde korktuğumdan yanında iki kase yoğurt yiyip 4 bardak aydan ıctim ne olur ne olmaz diye
Eceveannesi Ezgimrt1 vala bnde hamileyim hem börek hem yemeği her hfta yapiorum kizim var oda çok seviyor oyuzden bişey olmadı ins olmazsa🙏
Elfida10 Ezgimrt1 canım A101 e dondurulmuş ıspanak geliyo lezzetlide oluyo açıkçası hem uğraşmamış olursun
Ezgimrt1 Songultombul123 Sghslove almaya korkuyorum işte bende eşimde bebek doğmadan eve ıspanak almayalım diyor haklı olarak ☹️☹️
Mhtp41 kızlar zehirli olan ıspanak değil ıspanağın içine karışmış olan yabani otlar yiyebilir siniz dikkatli seçip aldıktan sonra korkmayin
Ezgimrt1 Turkan123 maşallah kuzum ben 2 kase yoğurt yerken hayatta 4 bardak ayran içemem 🤣 maşallahhhhh
Turkan123 Ezgimrt1 .g.... korkusu işte insana herşey yaptırıyor aslında hamile olmasam hiç korkmam her türlü yerim de yavrumdan korktuğum için
ZehraAlbayrak Ezgimrt1 sakin sakin sakin... asla degmez. Sakin yemeyin daha cok yeniydi haberler. Sahsen ben hala guvenmiyorum. Baska seylerle nefsinizi koreltmeye calisiniz lutfen
Leylus Ezgimrt1 canım bende o konuda kararsizim ama elim gidipte alamıyorum ya uzuluyorumda belkide boşu boşuna ziyan ediyoruz tüm mahsulleri ama bilemedim 😞