Bebisim_1208 Minnosizmmm doktorum bebek aşağıda olduğu için sürekli idrar torbasını tekmelerde çiş gelir dedi Bnim ki ne kadar tekmeliyirsa artik🤦♀️
Ilknur_emin Bebisim_1208 bizde tuvalete yastık döşek atmayı düşünüyoruz geceleri çıkamıyorum da tuvaletten bir yere gitmek istemiyorum bu yüzden
Bebisim_1208 zelis63 valla bn su tasini aldım yanima yapıp yapıp boşaltıyorum 😂😂😂bunu kndime özel kullanıcam artik
zelis63 Bebisim_1208 😅😅 haklı olarak gına geliyor geceleri o kadar çok kalkmama rağmen sabah uyandığımda karnımda sancıyla uyanıyorum
Mtzkuzum Sirius223 aynı ben 😄 gidiyorum yapıyorum kurulanırken geri geliyor yine yapıyorum sonra kalkıyorum elimi yıkarken altıma kaçırıyorum arada o derece yani 🙈🐣
Deletedmom00180 Artık bez bağlıcam o kadar çok üşeniyorum ki gelince dur tutayım 5 dk sonra yine gelicek diyorum bu sefer yavrucuğa kıyamıyorum😂
Bebisim_1208 Deletedmom00180 valla ben şu tasuni aldım koydum odaya bundan sonra gelirse ona yapicam😂😂😂😂🤣🤷♀️
Papatya_anne Bebisim_1208 yalnız degılsin canım bende hem idrar hem gaz utanıyorum bende artık ama yapacak birsey yok
bsra18- Bebisim_1208 biz tuvaletin önüne yastık battaniye koyduk orda yatıyorum 😂 yatağa git gel yetişemiyorum 😂
Papatya_anne Bebisim_1208 ayyyy yataktan cıkıyorum kostur kostur kacıyor yataga girince geliyor 🤭cıldıracam
zelis63 Bebisim_1208 walla benm gece gündüz çok canm bide kasık ağrılarım başladı biraz geç gidince resmen yanıyor
gezentianne Bebisim_1208 Ben 26 haftalıgım o kadar da su içiyorm ama hiç wc kalkmıyorm ya gece belki 1 kere.. anlamadm gitti