Kardelenyigit Az önce bayağı bi sinirlendim hareketlerde bulundum nefes aldıkça yan taraflarımda hafif sızılar oluyor normal mi 11 haftalığım
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kardelenyigit Normal canım.Kendni kastığın için ağrın var sakinleş ılık bir duş al geçer.
nilly Kardelenyigit sakin ol canım. Bişeyler iç ılık duş al uzan hemen dinlen. İyi şeyler düşün güzel hayaller kur biraz uyu.
Ilknur_emin Kardelenyigit en kendimi sinirden yerden yere vurdum çığlık cigliga birşey olmaz merak etme korkma canım ama ben yeni yeni anladım kimse icin. Kendini yipratma sakin kal karşındaki insanların kudursun
Kardelenyigit Cokokuyan_dorukusunannesi48 hafifte sertleşme oldu sorun yoktur dimi çok korkuyorum kötüyüm şuan bir şey olacak diye korkuyorum
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kardelenyigit Kendini sıktığın için olmuştur sıkma kendini stresten uzak dur.Olumsuz birşey düşünme,korkarak da kendini sıkma.Sinir stres bitti gitti bebeğinde iyi.Onu çevreleyen zarı plesantası var.
Kardelenyigit Cokokuyan_dorukusunannesi48 dediğiniz gibi yaptım duş aldım vajinada batma sertlik falan kalmadı çok teşekkür ederiim allah razı olsun
Kardelenyigit nilly allah razı olsuunn duş aldım sakinleştim batma hissi falan olunca bi an çok korktum şuan iyiyim Allah’a şükür
Kardelenyigit Ilknur_emin o kadar haklısınn kiii İnan her seferinde diyorum sinirlenme sus bebeğin var diye ama elimde değil nefret ediyorum herkesten