BetuL-9458 Kızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz doktorum 12. Haftadayım tahminde bulundu doğru mudur 4 hafta sonra kesin söylerim dedi çok sabırsızım
Esrakara74 BetuL-9458 12. Haftamda buyuk ihtimal kiz gibi duruyor bir ay sonra daha net belli olur dedi su an 16+3 haftadayim kiz olacak dedi ona gore hazirligini yapabilirsin dedi
zelis63 BetuL-9458 canm banada 11. Haftada tahminde bulundu ama yanliş çıktı ondan sonra test yapmıştım onda doğru çıktı bugünde gidip net gördük 20. Haftamdaym
elfkahramann Haftamda kız dedi 13. Haftamda aaa pipisi var elifcim erkek bu dedi 14. Haftada ultrason resmi olarak verdi kesinleşti 😂😂
BetuL-9458 GGD Kesin mi kız demişti yoksa yüzde olarak mı söylemişti bana %70 kız görüyorum dedi bize de gösterdi ama kesin değil 4 haftaya kesin olur dedi
GGD BetuL-9458 kesin dedi hatta annem öğrendi bana söylemediler cinsiyet partisi yaptık 2 güne şaşırtmadı da evladım beni. 🤣
Gizemdiyarilaslan 18 haftada öğrendim erkek %100 erkek dedi kendini iyice belli etmiş bakalım alışveriş yapıyoruz inşallah değişmez 🥰🙏