Pinar_d Kbra_80 ben de şuan kullanıyorum okyanus suyu zararlı değil dedi kadın doğum doktorumda kulak burun boğaz doktorumda dilersen kendi doktoruna da sor derim
busra-mutluanne1 Kbra_80 doktoruna sormadan kullanma aman sakın ha canım, burun spreyi normal kullanımda bile dikkat altına alınarak doktorun önerdiği şekilde kullanılması gereken bi şeydir
Kbra_80 Bugün KBB ye gittim vermedi doktor ama na burnum tıkalı nefes alamıyorum. Tuzlu suyu da kullanamıyorum. Ne yapsam bilmiyorum
iremss Kbra_80 okyanus suyu ve çok zorda kalınırsa pediatrik burun spreyi kullanılabilir ama tabi yine doktora danışmak lazım herkes veya her rahatsızlık bir değil 🙏🏻🙏🏻
Faizecakal Kbra_80 Ben de hasta olur gibi olunca doktorumu arayıp sormuştum burun spreyi olarak ne kullanayim diye o da bana otrivine kullan bişey olmaz dedi sonra eczaneye gidip otrivine isteyince içinde kortizol var siz kullanırsanız bebeğe geçer dedi quixx diye bi marka önerdi tamamen sadece okyanus suyu 35 liraydı ama doğal diye aldım içim rahat işe de yaradı.
Sweetblonde88 Kbra_80 sadece tuzlu su deniz suyu yada serum fizyolojik. Kesinlikle burun acıcı herhangi bir sprey kullanmayın
Mervezumra Deniz suyu alin eczanelerden yada serum fizlojik alin siringa ile burnunuza sıkın rahatlarsiniz bebeklere bile yapiliyor
Rabiagnydn Yaklaşık 1 ay kadar önce bende hastalandım ve solunum yolları baya zorladı. Malesef normal burun spreyleri kullanamıyoruz. Sadece okyanus suyu diye geçen spreylerden kullanabiliyoruz. Ben onun da faydasını görmedim ama umarim sizde ise yarar.
Tutku92 Pinar_d anladım. Ben de sorayım doktora o zaman. Zor nefes alıyorum çünki. Hamilelikten olduğunu bilmiyordum