elvan_ylmz Merhabalar , ben İzmir’den Denizli’ye gelin geldım ve Özel sağlık hastanesınde doktor Rıdvan Erdemir’e gıdıyorum . Bu doktora gıden var mı ? Veya doğum yapan ?
Eesseess elvan_ylmz canım özel saglık ta genelde yunus beyi öneriyorlar ama fiyati yüksek. Ben denipol de hasan talat satogluna gidiyorum cok da memnunum 39+3 üm başındab beri, ona gidiyorum cok ilgili bir doktor tavsiye ederim
AysennHE elvan_ylmz kesinlikle ve kesinlikle aslen İzmirli olan Erkut harmancılar diye bi kadın Doğum doktoru var Denizli’de üstüne tanımam iki Doğumumu o yaptırdı çok ilgili ve bilgisi çok yüksek bi doktor tavsiye ederim👍
elvan_ylmz Merymerii siz Denizli’de mi oturuyosunuz , evet duyduğum şeyler benı tedırgın edıyo oyuzden sormak ıstedım
Merymerii elvan_ylmz evet Denizli de oturuyorum 🙂 Annemler kayınvalidemler tanıdıklarımız hiç iyi seyler söylemiyor hakkında 😊 Özel olarak filiz Saylan o öneririm çok güzel çalışıyor kendi muayenesi var
Mavi87 Tekden Aysun Karabulut işinde iyi aslında. Doçent olduğu için fiyatı diğer doktorlara göre yüksek.