Bahar46 Arkadaşlar hamilelik döneminde idrar holü enfeksiyonu olup munurol kullanan varmı ve tek doz olduğu İçin bir kullanmada fayda edermi acaba 😔😔
Zeyno3898 Bahar46 bende 6haftalik hamileyim karnım kasiklarim ağrıyordu hamile olduğumu öğrenince enfeksiyon var dedi doktor tek toz ilacı ictim uyudum faydası oldu tavsiye ediyorum sorun olmaz Allah şifa versin..vücudun vermiş oldugu normal tepkilermis olağan şeyler yani
ozgesoy28 Bahar46 ben canım dün kullandım hatta perşembe tekrardan tahlil vericem çok yüksek dercede çıktı enfeksiyon bilmiyorum nolucak dün içtim 2. kez kullandım diğer kullanmamda da banamısın demedi
MerveErdalKam Bahar46 bana da verdi drum hata bide biteral verdi 3 günlük suan iyiyim intiharin eşiğinden döndüm resmen 🤣 enfeksiyon insani bittiriyor hele tuvalete çıkmak 😒
Derinnnn Bahar46 ben hamile olduğumu idrar yolumda enfeksiyon olduğu icin hastaneye gittiğimde öğrendim ve munurol verdi iki gün sonra geçti ama 1 ay sonra tekrarladı dr danışıp tekrar kullandım bi sorun olmadi
Bahar46 ozgesoy28 teşekkür ederim bende bu gece kullanıp bi kaç gün suyla destek verip tekrar tahlil vereceğim inşallah
Suheda ozgesoy28 canım kaç çiktı enfeksiyonun benmde 217 çıkmış acile mi gitsem yoksa p.tesiyi beklesem.die düşünüyorum ya kendm baktm sonuçlara
Aslglen 20 haftayı geride bıraktım iki kez enfeksyon oldum ve iki ke kullandım ertesi güne nerdeyse bişey kalmıo birde doktorum yaban mersini tüket dedi. Nette de yaban mersini iyi gelior die okumustum çok geçmiş olsun
Yarenserkan Kızlar bende 7+2 gunluguz suprax verdi doktor bugün kullandım ama sağ tarafında ara ara sancı olup bırakıyor ve göbek bolgemde sık idarara çıkıyorum çok korkuyorum bişi olur mu? Yardim lütfen?
PnarSazakBulut Arkadaşlar doktorumuz bana 500 mg sef adında antibiyotik yazdı ama kullanmıyorum çokta tereddütlüyüm ama bebeğe zararı olur diye korkularım var olağanüstü iltihap ver dedi
Obsesifk PnarSazakBulut doktorun verdiği ilaçları kullanman lazım sorgulama sakın olağanüstü iltahap bebeğinin erken doğumuna bile neden oluyor hangisi daha iyi ? Onlara sana bebeğine zarar gelecek şeler vermez doktorundan şüphen varsa değiştir bebeğini riske stma boşyere ilaçları kullanmayıp normal doğum bile yapamazsın
Nurr Bahar46 ben kullandım ama hiç işe yaramadı doktorum iki farklı fitil vrdi geçti çok şükür ve bol su iç canım
Obsesifk Bahar46 ben farklı zamanlarda 2 kez içtim onu tabiiki faydası ama olması için gece uykudan öldüğün zaman içip direk uyicaksın daha idrar yapmicaksın yani sabahta ilk idrarla atıyorsun çok iyi geliyor