Yagmur_9458 Linesarye Sordm cnm normal dedi asırı uzun süre olur ve agrı yaparsa dogum belirtisi olurms
Linesarye ShrBkr kuçuk bebeler daha sık kustuklri için bence cok değil.. bide kış bebesi olacak bizimkiler elbisleri yıkayıp kuruması zor olur..
Syst333 Ecem34 selamm ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda forumda 2020 ocak anneleri diye post açılmıştı of diyordum 2020 ocak çok uzak bi zaman ama zaman ne de hızlı geçiverdi 😊
Esmaemenova Busemasalpoyraz kac haftaliksin canim? Benimde 16 Şubat dogum vakti ama tabii 37-38 haftada olabilir
Melek31 Duygu19031903 Benim sat a göre 31+4 ultrasona göre 33+2 ultrason da ki gelişim doğuma etki etmiyor normal de aralıkta olması gerek dogumumun ama 10-15 gün için çocuğun yaş almasına gerek yok diyip 01 ocak ta alırım demişti en son
Alparslanmoms Sivasgelini bende 6 Ocak’ta oğlumu kucağıma aldım yazmadan geçemedim 😊 40+1 de . Darısı sizlere
Duygu19031903 Melek31 ben anlamadım zayen. Ultrason aleti öyle gösteriyor oda diyp bak bunu veriyor doğum tarihi olarak bana bende anlmadım