fadimeozbas @BetVoL535 benim de kızım öyle duruyordu ve doktorum dedi ki kız bebeklerin hepsi böyle duruyor biliyor musun dedi ve kimde duyduysam doğru🙈♥️
Selen01 Benim oğlum oluyor ve duruş şekilleri yapısı farklı gibi gerçekten ben kıza benzettim. Benim kini 10. Haftada doktor söyledi sonra pipiyi de gördük zaten😂 sanırım kızlar hep saklıyor daha değişik duruyor.
BetVoL535 Selen01 ayy sorma ilk defa böyle bir hareket gördüm oğlumda hiç böyle olmamıştı namaz kılarken secdeye oturur gibi çıktı resmen göstermiyor 🤭🤭
Selen01 BetVoL535 çikolata yiyip gitsene belki hareket eder açar bacakları 😂 bide hissediyosun ya ben ne kadar kızda istesem erkek diye hep hissediyodum
BetVoL535 Ozgesn Teşekkür ederim canım benim🥰🥰 2 hafta sonra belli olursa post açıcam yazın oraya arkadaşlar hepiniz 🥰🥰
Kadererbay Benim bebegımde kız, ilk baktığında doktorum aynı secde pozisyonundaydı sonradan kız olduğunu öğrendik 🥰
Minigim_ BetVoL535 ayy banada 17+2 de %80 kız gibi duruyor 2 hafta sonra kesinleşir heralde inşallah 😊şimdi19+6yz