Real Lindam çekiş gücü var zaten kısa kısa hızlı hızlı hemen çekmek lazım çünkü kafayı oynatiyorlar hemen yapmak lazim
masalsii Lindam benim yengem bebegim burnuna kendi sütünden damlatıyor öyle temizliyordu içini hiç o pompadan kullanmadı 🥰
Suheyla19A Sibl8 reflu yatagi ,anne bebek cantasi ,hamile pantolon ,burun aspirotoru ,oda nemlendirici hava, corap ,agiz mendili ,panduf, cit citli badi, slikon önlük, biberon temizleyici almayi dusunuyorum insallah kapabilirim😊😊😂
Suheyla19A Sibl8 çoğu kisiden duydum iyi diyolar sadece reflu yataginda kararsizim yarin bakcam onada
Deletedmom0065 Sibl8 hava nemlendirici, burun aspiratorü ve reflü yatagı kesin alicaklarimin içinde👶 zibin ve biberonda kararsizim. Aman saati 8.30 a kurayim da hemen talan ediyolar valla 😂
TubaKorkmaz Deletedmom0065 burun aspiratörünü alırsanız direkt çöp onun hortumlu burun aspiratörleri var bir ucu bebeğin burnunda bir ucu sizin ağzınızda çekiyorsunuz anında geliyor burundaki pislik ve oda nemlendiricisinin soğuk üfleyeni gelmiş araştırırsanız Odayı bile soğutuyor hem sıcak hem soğuk üfleyenleri var çok karamsar konuştum gibi oldu :))) ama tecbrübeyle sabittir
Deletedmom0065 TubaKorkmaz aa canim o nereye gelmiş peki ? Hangi markanin? Peki nemlendirmesinde ya da uzun omurlu olmasinda sikinti cikmasin. Genelde iki uc yan fonksiyonlu urunler daha kisa omurlu oluyorlar ya o yuzden.
TubaKorkmaz Deletedmom0065 ben kendim. Rowentanın kulllanıyorum soğuk kısmı açıldığında odayı serinletiyor internetten araştırırsanız . Doğru olduğunu anlarsınız 2 senedir kullanıyorum. Evimde çok fonsiyonelli değil bi soğuk üfleyeni var bi bi sıcak soğuk üfleyeni var o kadar .soğuk havalarda. Sıcak daha iyi oluyor burun aspiratörünü e bebekten. Bebedordan almıştım oğlum hiç uğraştırmadan direkt çekiyor pisliği. Yedek uçların var şimdiki doğacak bebeğimede aynı ürünü kullanıcam
dvran22 Sibl8 biberon ve emzik almıştım gayet güzeller ama ben biberonun emziğini değiştirerek kullandım şu anda 50 günlük olduk Başka biberonlara fazla para vermeye gerek yok gerçekten is görüyor fazlasıyla .. bi de çıtçıtli atlet vardı sanırım onlardan 4 tane aldım çok kaliteli çıktılar gerçekten, bu yüzden yarın uyku tulumu almaya gideceğim kızıma 🤗