Seyma55 Kasim anneleri sizler ne durumdasınız. 38+3 De kendi isteğim ile spinal sezeryan oldum kızlar .
Pericinar07 Seyma55 bende pazartesi olcam çok heyecanlıyım 38+1im korkuyorumda nasıl geçti senin? Korkulacak gibi mi? Göğsün yara oldu mu? Çok soru sordum k.bakma 😊 hayırlı olsun
Seyma55 Pericinar07 korkma cnm allah allah bi şekilde veriyor gücünü. Göğüs ucum malasef yara oldu krem almştm onu kullanıyorum inşallah hemen işe yarar .Nedemek aklna takılan herşeyi sorablirsim elimden geldği kadr yardmcı olurum
Seyma55 ucmgk21 allah yardmcın olsunnn canm sağlkla kavuşursun inşallah bebişine .Annelik bambaşka birşeymis 🥰
Pericinar07 Seyma55 sağol canım ben ilk çocuğumu yara yüzünden emziremedim kimsede yardımcı olmadı bunda emzirmek istiyorum 😊
Seyma55 Pericinar07 inşallah emzirirsin ilk başlarda anne psikolojisi farkli oluyor sütüm yetiyor mu doyuyor mu faln .Normalde çok rahat bir insanımdır pinpirinkli olup çktm 😁
Pericinar07 Seyma55 yok benim çevremdekiler çok bilmiş o yüzden rahatsız oluyorum ben rahat emziremiyorum ilk çocukta bilmiyordum yara olunca hemen pes ettim ama bu sefer kendimi odaya kapatacam ağlaya ağlaya emzircem 😂