Fasulyemizzz 20 haftalığım cennet hurması yiyorum iki üç gündür birer 2 şer tane sıkıntı olurmu sizce.normal hurmanın rahmi gevsettigini duydum okudum ama meyve olanıda aynımıdır araştırıp bısey bulamadım
Yesim_Ikra Fasulyemizzz Bende günde 1-2 tane yiyorum 20 haftalık bebeğim. Canım istiyor zararlıysa da şu an engelleyemez onu bahçeden babam toplamış yemem lazım🤣🤣
Kizkalesi Fasulyemizzz ayy bende çok severim olsa da yesem 😄 çok tatlı Bi meyve bence bitaneyi aşma günlük
Smaaca Ben 10 haftalığım sağlık ocağındaki ebe bana ne cennet hurması ne de kuru hurma yeme hiçbir şekilde demişti ama size göre haftam küçük ondan olabilir mi bilmiyom
Fasulyemizzz Tgb2310 bende paZartesi yedim bide şimdi iki tane yedim kafama takıldı foruma bi yazayım dedim
Luisluis Valla deli gibi canım istiyor günde 1-2 tane yiyorum varsa zararı bilen aydınlatsın lütfen 😀
Smaaca Salı günü gittim hatta hurma kesinlikle yasak rahmi gevşettiği için dedi bi kaç yemem gerekeni yememem gerekeni söyledi ana hurmayı bastıra bastıra söyledi
Deletedmom3 Kendim yaptigim 1 kase yogurdun uzerine dogruyorum 1 tatli kasigi da tahin ekliyorum gece ara ogunu olarak tuketiyorum hem sekerinizi yukseltmez hemde rahat bir uyku uyumanizi saglar tahinde mide yanmaniza iyi gelir 😊
Deletedmom3 Aysglmnns pastörize sütte olur ama ben güvendigim sütcüden ciğ simental süt alıyorum kaynatip yapiyorum kaynarken süt olarak kaybettigi besin degerini probiyotik maya eklenince yogurtta kazanmis oluyor