Essem Merhaba hanımlar 14+5 haftalık hamileyim. Çok çok affedersiniz utanarak yazıyorum. Büyük tuvalete çıktığınızda kasığınızda çok şiddetli ağrı oluyor mu.? Benim bugün tuvaletimi yaparken sol kasık çok kötü ağrıdı.
Essem Fuldenk böyle adet ağrısı gibi degil cok keskin bıçak saplanıyo sanki sabahtan beri de göğüs uçlarında çok ağrı var
Melikekpln Benimde kabizliktan oluyordu bi sure devam ettinyeni yeni düzeliyor,gun icinde 2-3 lt su ic icebildigin kadar ic bagirsaklarin calisir rahatlarsin cnm
Essem Melikekpln birden oyle bıçak gibi saplanınca bebegime bisey mi oldu diye korktum. Tesekkur ederim canim
Melikekpln Essem kasiklarina vurmadigi surece sanci korkma benm doktorumda oyle demisti ,kasifina vuruyorsa agrin gel dedo sukur sadece karin cvremde bol su ic sifa olsun☺️
Melikekpln Essem daha aniden karnina beline bacaklarina kramp giriyor bicak gibi cekemiyorsun bile korkma hoc kendini sakinlestir ama gittiginde doktoruna mutlaka danis
Essem Melikekpln canim tuvaletimi yaparken aniden olup geciyor dunden beri sadece iki defa tekrarladı o yuzden doktora gitmedim uzun surmeyince