Suna_Aysal Zlmdemir sacma ben sancim acilmam yoktu suyum geldi suni sanciyla acilmam oldu normal dogurdum senin doktorun kolaya kaciyor belliki
Zlmdemir Ada0408 aynen öyle Canm kolaya kaçıyor gibime geldi babada.bebegin suyu az dese,kordon dolanmış dese,ters dönmemiş dese,tansiyon dese ok hemen yapardım.ama herşey normal.bekleyeyim demi Canm?zaten 2 güne bir gidiyorum doktora sürekli nst falan bakılıyor.
Ada0408 Zlmdemir herşey normalse bekle bence ama özeldeki dr lara güvenmiyorum artık geçen hafta 39. Haftamdaydım bebek iri sezeryanle alalım dedi ayni zaman da devlete de gidiyodum bebek iri falan değil yalan söylüyo ya 😣 bıraktım ben de devlete devam ediyorum normal herşey beklemedeyiz bakalım 🙃
Suna_Aysal Zlmdemir evt ama suyu sanci verdikten sonrada patlatabiliorlar bu sezaryen olma nedeni degil
Nur___ 39+5 sabah kontrol var, herşey müsait normal doğum için daha neyi bekliyor bilmiyorum, doğumun hiç bi şeklinden korkum yok sadece yeter ki sancı gelsin ama gelmiyor anlamış değilim, bebek kanalda çatı müsait ama açılma yok 🤯
Byz53 En son 2cm açılmam vardı. Ayın 18inde 9ay10gün doluyor. Salı gününe randevu verdi ama hiç birşey demedi doktorum sezaryen ya da normal diye🙄