Beybitooo Cookie_the_pomy magnezyum evde var hamileler icin acaba doktora sormadan kullansam sorun olur mu
Cookie_the_pomy Beybitooo Hiç bir sorun olmaz ; genelik süresince düzenli kullanım yapılanilen grup gıda takviyesi ilaç değil çnkü
Ozden_ozkan Beybitooo bendede çok olmustı doktoruma soyledıgımde parol içebılırsın dedı hiçbi zararı yok benım hamılelıgım risklı oldugu halde kullandım
Sabirsizanne16 Beybitooo migrosta migren patch yazıyor migren için değil sadece ilaç içermeyen bişey soğuk alnına yapıştırıyosun çok iyi geliyor.12 hafta civarı ben de bikaç hafta her akşam oldu ben öyle biraz rahatlıyordum tavsiye ederim
Beybitooo Sabirsizanne16 onuda deneyeyim parol buz geçirmedi ayağa kalkmaya korkuyorum kalkarken beynim zonkluyor
112anne Beybitooo tansiyon nasıl onu takip ettir belki ondan olabilir ayrıca şeker sen de kaynaklı olabilir bende dün farkettim şeker yediğimde inanılmaz başım agrıyor özellikle tansiyonuna baktır
Beybitooo 112anne şekerli seyler hiç sevmem tatlı falan hiç yiyemiyorum çikolata falanda yemem tansiyonumda hep dusuk kan artışından diyorlar 🤭
yaseminsemih Beybitooo doktorum parol verdi bana o dönemde ama iki güne bir acile gittim ağrı kesici serum yaptırdım hamilelikte o. Haftalarda çok şiddetli baş ağrısı oluyor bende çok çektim
Beybitooo yaseminsemih gerçekten parol hiç etki etmedi eşimde götürmüyor hastaneye ilaç verirler serum takarlar diye
yaseminsemih Beybitooo doktorunuza danışarak gidin tabi serum suz geçmiyordu çıldırıyordum ağrıdan çekmeyen bilmez berbat birşey zaten acilde hamilelere göre yapılıyor siz doktorunuza danışın