Beybitooo Cnsibrhm denedim çok tutamıyorum buzu ama bastırdı biraz sanki göz kapaklarım rahatladı en azından 🙏🏻
Cnsibrhm Beybitooo çıplak ete koyma ama dayan hemen alıyo hersefernde yp bide bn doğal taş almıştm baş ağrısı için onu takınca tamamen bitmişti
Hatice_ceylan Beybitooo hamılelık canım bır sey bıtıyor dıyerı baslıyor . Ama ıste sonunda okadar guzel bır seye kavusuyosunkı . Bebeklerımıze bısı olmasın yeterkı ♥️
Beybitooo Hatice_ceylan benim bi erken doğumum var o yüzden korkuda var insallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz 🙏🏻
Ozgesn Mervemm bende bakındım göremedim seni doktora falan gittin mi ne yaptın bakalım ben en son ikili test sonucunu aldım temizdi Aralık basında gdcem kontrole artık 13+3 üm ❤️
Ozgesn Mervemm evet 12 haftada da erkek dedi 13 de de erkek dedi 🙏 ama ben yine de Aralık başı yada 5 Aralık falan gibi gdcem bakalım net olsun 🥰🥰 sen kaç haftalık oldun ben 13+3 🥰🥰🥰🥰
Ozgesn Mervemm bende 3 gün sonra 14 olcam hadi bakalım heyecanlıyım cok ya 🥰🥰 senin Doğum Mayıs ın kaçında ?
Ozgesn Mervemm ay ne güzel 🥰🥰 normal mi yapıcan sezaryen mi benim de 19 Mayıs ama sezaryen olacağı icin biraz önce alıyorlar