Baloglum93 Blackcloud yok dogurmadim suyum değilmiş o 😀😀😀 doktor hiç bı sıkıntı yok dedi şükürler olsun
Blackcloud Baloglum93 kız inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor sen de benim gibi son bi kaç hafta kalınca görürsün son haftalar daha beter 😂 bana zaman durdu bazen saymim diyorum ama nafile😂sen sayma ama cabuk geçsin saymayınca çabuk geçiyor
Baloglum93 Valla ay olarak düşününce az kalmış gibime geliyor iki gün sonra Ocak diyorum o da göz açıp kapayıncaya kadar geçer diyorum ama gün gün satınca gecmiyo valla
Baloglum93 Blackcloud geç döllenme yokki çünkü ilk zamanlar aynı gidiyodu heralde bebeğin boyu kilosu ortalamasıyla ilgili ama tabi bilemeyiz ne zaman gelicek
Blackcloud Baloglum93 nasip işte benim beklenen doğum tarihi 19 ocak falan ama sacilarim bayagi var kasiliyor bebek erken gelecek gibi hissediyorum
Baloglum93 Blackcloud o kasılmalar bendede başladı ya şu siralar çok şiddetli degil ama olduğu zaman anlıyorum kasılma olduğunu ama bebeğim hala ters pozisyonda daha dönmedi ayaklarını hep aşağıya vuruyor
Melegimm19 Incerabia13 canım çok sağol mesajı görünce duygulandım biz kavuşalı 41 gün oldu çok şükür darıaı bekleyenlere 😍