2kezanne Baloglum93 100😱 korkularım artmaya ay çok ağlıcam korkuyorum kafamda deli sorular dönmeye başladı 😢😢😢
gurcem Ay banada gecmıyor gibi 😕 son 60 ama bide bana sorsalar hergun kus kus kus Allahım sankı 7 8 ay degılde 8 yıl gecmıs gıbı🥰
gurcem Baloglum93 canım ılk 4ay hamılelıkten kustm sımdı ıkı aydır refluden kusuyorum😕 sadece bır ıkı ayım normal gectı.
Bsra_95 gurcem midem yandığı zaman benim de istifra edesim geliyo. Anlıyorum seni. Reflü varsa daha da kötüdür. Allah kolaylık versin 🙏 analık zor 😊
Hasibeee gurcem reflü için mide koruyucu kullanabilirsin canım. 13. Haftadan sonra serbest. Bir an önce doktorunla görüşüp kullanmanı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun
Baloglum93 2kezanne amaaann oluruna birakk o çocuk bisl şekilde çıkacak karnimizdan nasılsa ben akışına bıraktım 😀😀
2kezanne Baloglum93 basimdan gecince oyle olmuyor işte cok zorlandim herkonuda şimdi bi tane elimede bakan olucak
Baloglum93 Senemufuk bence tadını çıkaralım bu günlerin😀😀 uykusuzluk ağlamalar felan biraz stresli günler bizi bekliyor