feyza123 28+3 günlüğuz anneler 2 aydır belim aşırı ağrıyor çok yoruluyorum küçük oğlum var 2 yaşında bu bel ağrılarım bi türlü bitmiyor 2.2.gebeliğim g3cirecek bi yöntem bulamadım bulan varsa yardımcı olsun 😏😑🙄
rabiamuhammet feyza123 Bende dünden beri bel ağrısından ölüyorum 😢 resmen ortadan ikiye ayrılıyor belim başından beri ara ara olurdu ama bu çok beter 27 haftalık olduk bizde
Mehtap17 feyza123 öyle iyi anlıyorum ki seniii artık yürümem bile zorlaştı o derecedeyim eşim gülüyo bna geldi bizim mennan diye 😂 ama ne iyi gelir inan bnde bilmiyorum ne çok oturmaya geliyo ne ayakta durmaya allah kolaylık versin hepimize ne diyim 😌
feyza123 rabiamuhammet of napcaz ya benm oğlum var aşırı eziyet ediyor sürekli beni kaldırıyor kucağa felan geliyor 😭😢
Bnarinn Doktorunuzla görüşün söyleyin bende aynı şekilde belin dışında el bileklerim sanki kırılmış gibi bana ekstra vitamin verdi magnezyum c vitanemini flan
Bnarinn Belki tahlil sonuçlarınız dışında sizde verirler ama benim kuyruk sokımuna kadar agrım ılıyordu yani 😑
Betl 26 haftaligiz ayni şekilde belin agriyor zor yuruyorum yolda agirlastim dogurcam gibi dedim doktorum normal hamilelik de bel ağrısı biraz istirat et sen dedi. İstirat et diyince aklıma kurt da düşmedi değil 🙁
Bnarinn feyza123 hangisini verdiki ? Ssk karşılamıyor özel alının aldım ben şuan ismini hatırlamıyorum yanımdada degil 🤗 bugün ilk içtim iş yaptım daha ağrım ypk normalde geberiyordum 😳
betul42 ay valla bndede oluyo arada oturup kalkamiyorum ama kizlar doktorum nedeni olarak bir kase yogurt ye vitamin eksikliginden bol bol dinlen dedi ilaclarinizi almayi unutmayin
Lamelif feyza123 27+3 haftalığız bende de bel ağrısı var. Hele de o gün tuvalete çıkamamışsam daha çok ağrıyor bugünki gibi 😔