girlorboyy mrb hanımlar mide bulantısı kusmalarınız kaçıncı haftada azalmaya başladı kaçıncı haftada geçti? ben 13.haftadayım hala bulanıyor normal mi sizce?
tugcebyl girlorboyy ben de 13. Haftadayım ilk zamanlar kadar kötü değil ama hala devam ediyor. 14. Haftadan sonra rahat edersin demişlerdi bekliyorum 🙏
Dilaraozturk girlorboyy 12. Haftadan sonra yavas yavas azaldi suan sadece aşırı koku hassasiyetimden dolayi midem bulaniyor o zaman cikartyorum arada oluyor 16 .haftadayim suan
Jasminjas Sanki hiç bitmeyecek doğum yapsam da midem bulanmaya devam edecek sanıyodum çok zor geçti benim için o dönem. 16. hafta bitti bi anda azalmaya başladı şuan 7-8 gündür en azından nefes alabiliyorum ve bulantı ilacı içmeden işe gidebiliyorum
Mervettas Jasminjas ben kesinlikle ben 🤣heralde diyorum artık benim midem de bir sorun var hamilelikle alakası yok bunun doğum yapınca hemen doktora gidip endoskopi mi olsam diyorum 🤣
girlorboyy Ozlembln benim 24 saat geçmiyor cnm. Hiçbir şey yiyemiyorum hala sadece haşlanmş patates haşlanmş yumurta :(
Ozgesn girlorboyy normal kuzum bende 13+2 yim ara ara hala bulanıyor midem 😊 kimisi hiç bulantısız kimisi bulantılı bizim gibi 🥰🥰
Mervettas girlorboyy ben 26.haftadayim dün akşam resmen kusmamak icin tuttum kendimi zorladım çok sık değil ama bende hala var midemin hassaslıği zaten hat safhada normalde 4. aydan sonra bitiyormuş 🤷🏻♀️
Ozgesn girlorboyy bazı kişiler öyle de olurmus herkes farklı tabi ama bence bekle 14 15 arası geçer diye düşünüyorum stres yapma 🙏