Tugbadnd Merhaba hanımlar yarın cinsiyetini öğrenmek için doktora gideceğim Allah izin verirse. Bebeğim göstermez mi acaba diye düşünmüyor değilim. tecrübesi bilgisi olan var mı çikolata dışında ne bebeği hareketlendirir ?
Poncik77 Tugbadnd ay yarın için sabırsızlananlardanım ben de , bnde vişne suyu ve çikolata DİE duydum 😊
HaticeNehir Tugbadnd walla bende çikolata seker yedim gittim inadı inat açmadı bacaklarını 🤦♀️ organ taramasında kız denildi Bi sonraki kontrolde açtı 🤷♀️
Tugbadnd gurbet21 saglıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Rabbim bi nefeste kurtarsın. kaçınca haftada öğrendin cinsiyeti ney
Tugbadnd gurbet21 bende 15+4 olacağım yarın. Normalde 13 üne belli olur dedi ama gitmedim yanlışlık olmasın diye.
BeybininAnasi Benim hep uyuyup sırtını bize dönen kızım çikolatalı süt içip gittiğimde kıpır kıpırdı 🥰🥰🥰
BetVoL535 HaticeNehir sorma ya çikolata yiye yiye bir hal oldum bende bugün gittim yok göstermiyor namaz kılıyor hareketi yapıyordu 😂😂Doktor kıza benziyor dedi ama bakalım 2 hafta daha bekle işin yoksa
HaticeNehir BetVoL535 walla bnmki de masaya uzanınca tam bağlıo ultrason a inat eder gibi kitleyiveriyordu bacakları 😂
Poncik77 Tugbadnd bende yarın tam 16 Oluyorum evet aynı doktor gösterirse emin oluruz dedi inşallah gösterir artık bende bişiler almak istiyorum bebişime 🙂
BetVoL535 HaticeNehir sorma canım ya kızlar inatçı oluyor heralde inşallah belli olur bir an önce 28 kasımda gidicem bakalım ne diyecek doktor 🥰🥰