Evet sonunda bizde kavuştuk 😊 6 kasımda kontrolumuz vardı. Bir gun oncesinde de nisanım gelmisti o yuzden kontrole gittik. Nst de sancilarimda cikiyordu ama ben hissetmiyordum. Doktorum catı muayenesi yaptı ama benimki cok zor gecti 😣 3 kez muayene etti amaa bide bana sorun tansiyonum falan dustu catımın basık ve dar oldugunu, normal dogumu beklersek bebegin dahada kilo alip dogumun iyice zorlasacagini bana sezeryan onerdigini soyledi. Ben zaten bu muayeneye bile dayanamadigimdan normal doguma hic dayanamayip eninde sonunda sezryana donecegimi dusundugumden kabul ettim. Doktorum ertesi gune yani 7 kasima gun verdi ben o heyecanla ertesi gun gidip gunu oyle alacagimizi sandim yok yok dogum yarin dedi Allaah basladi bende bi korku 😂 neyse islemleri hallettik ertesi gun yatisim yapildi o gece bitmek bilmedi tabi cok agladim bi yandan oglumdan ayrilacakmisim bi yandanda kavusacakmisim gibi hissediyordum. Geldiler goturduler beni ameliyathaneye bacaklarim titriyo hem soguk hem heyecandan 😀 konusuyoruz sohbet muhabbet bebegimin adini falan soruyolar neyse anestezi uzmani geldi oturup one egildim inanin damar yolum acilirken daha cok canim yandi spinal ignesi cok rahatti kendinizi kasmayip nefes almaniz gerekiyor. Sonra bacaklarimda bi ısı karincalanma. O kadar iyi geldi ki o sicaklik titremem gecti 😀 ameliyat bolgesine ve vajinaya batikon doktuler sadece soguklugunu hissediyorum ve sonda takildi. Doktorum geldi sonra basima hemen bi hemsire gelip beni konusturmaya basladi. Basladilar suan dedim hayir hazirlik yapiliyo hala dedi hayir basladilar hissediyorum kesiyo suan dedim kiz asla kabul etmiyo korkmiyim diye 😂 kesi atildigini hissediyorum ama hic bi aci agri yok 1 dakika sonra bebegin basini cikardigini hissettim veee bi aglama 😍 doktorum gosterdi tostoparlak bisey sonra hazirlamaya aldilar bebegimi. O hala agliyor ayni yerdeyiz sesini duyuyorum. Ama benim icin ameliyat o ciktiktan sonra basladi resmen. Tum bastirmalari ve cekistirmeleri hissettim ve beni cok rahatsiz etti agrim varmis gibiydim cok bagirdim yeter artik bitsin ne zaman bitecek cok agriyor diye. O travmayi bi sure atamadim kendimden. Bi daha dogurmicam dedim 😂 cekistirmeler devam ederken bebegimi giydirip getirdiler yanagima koydular. Hemsire fotografimizi cekti. Benim surat ifademde hem duydugum agri hem mutluluk var 😂 yanaklarimiz degdi Allahim o nasil pamukluk 😍 cekistirmeler bitince rahat bi nefes aldim ve odamiza gittik. Bir kac saat sonra yuruttuler beni nerdeyse hic zorlanmadim. Anestezi etkisi gecince agrilar basladi hafiften ama gelip agri kesici yaptilar dindi agrilarim. 2 gun kalip cikisimizi yaptik. Oglum 38+3 te 50 cm ve 3320 gram dogdu. Bir gun onceki kontrolde 2.900 olculmustu kilosu. Biraz sisligi vardi hastaneden cikarken 3.080 gramdi. Sozun ozu evlat cok guzelmis kizlar vazgectim bi tane daha dogurabilirim ben 😂 Allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin evlatlarimizi da bize bagislasin. Simdi koynumda uyuyor ah Allahim ne cok beklemistim bu anı 😍 yasatan Rabbime sonsuz sukur olsun 😇