Nasippp Kızlar Erzurum da klomen çatlatma iğnesi kullananlar hangi doktora gittiniz sonuç ne oldu?? Ben cumartesi günü Buhara hastahanesine Muhammet beye gidip klomen çatlatma iğnesi isteyeceğim ama fikir almak istedim bu yoldan geçenlerden????🌸
Ileyda_12 Nasippp ya hatırladığım kadarıyla benim arkadaşım hap kullanmıştı buharada zeynep hanım vermiş sanırım tam bi bilgim yok
Nasippp ????? Erzurum’da kimse klomen çatlatma iğnesi kullanmadı mı 😂 ilk ben mi isteyeceğim doktordan yahu 😁
Nasippp Busrayas Hım allahım nasip etsin ☺️🤲🏻 Benim düşüklerim oldu da şubattan beri deniyoruz ilk kez klomen çatlatma iğnesi isteyeceğim doktordan da yaptıran var mj die sorayım dedim kuzum. bebeğini de Allah bağışlasın 🥰darısı isteyen herkese ve başıma 😍 cumartesi günü gideceğiz bakalım allahtan hayırlısı inşallah 🤲🏻🌸
Nasippp Ileyda_12 aceba sadece hap mı kullandı çatlatma iğnesi de yapıldı mı? Bende muhammet beye gideceğim cumartesi günü isteyeceğim klomen çatlatma iğnesi. İnşallah bana da nasip olur sağlıklı bir şekilde 🤲🏻🥰
Ileyda_12 Nasippp ya bana anlattığı kadarıyla tabi hatırladığım kadarıyla sadece hapı kullandı diye biliyorum muhammet bey çok iyi bende yarın gidicem kontrole o sizi sağlıklı bi şekilde yönlendirir diye dusuyorum
Nasippp Ileyda_12 ay inşallah kuzum ya valla ben erkek doktorların çok daha iyi olduğunu düşünüyorum Muhammet beye 1 kez gitmiştim. Gebelik olursa devam edeceğim kendisiyle. Hastalarını tanıyor mu Muhammet bey aceba?
Ileyda_12 Nasippp benim arkadaşım ona gidiyo o çok memnun kendi telefonunu veriyo bi sorun olursa yazarsınız diye bende yeni öğrendim gebeliğimi bakalım yarın gidicez hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah sizde güzel haberleri alırsınız da sizde muhammet beye devam edersiniz gerçekten çok iyi bi doktor erkekler daha anlayışlı
Nasippp Rukiyemus ilk çatlatma iğnende mi kaldın canım 🥰 darısı başıma 😍 bide klomen dedikleri ilacın ismimi klomen bide famara dan bahsediyorlar hangisi daha etkili aceba 🤦🏻♀️😁
Rukiyemus Nasippp Evet canım bitaneyle kaldım pko olmasına rağmen hemen kaldım sanırsam ben famara kulandım daha önce klomende kulandım ama iğne vurulmadim olmayınca doktor iğne verdi hemen şimdi 33+5haftaligiz allah sanada nasip etsin insallah
Nasippp Ileyda_12 maşallah canım gözün aydın 🥰 ilk gebelik mi? Aynen numarasını versin bana da 😂 haberdar et güzel haberlerini canım 🌸
Nasippp Rukiyemus anladım kuzum sağlıcakla kucağına al yavrunu🤲🏻☺️ Benim de kayıplarım var şubatta hgs çekildim şubattan beri gebe kalamadım artık çatlatma iğnesi denemek istiyorum bende. Ayrıyeten kana pıhtılaşmam var gebe kalınca iğne kullanacağım inşallah rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin banada 🤲🏻🌸
Ileyda_12 Nasippp benimde bi kayibim var mart ayında kürtaj oldum bendede kan pıhtısı var canınızı hiç sıkmayın tam umidiniz bitince oluyo bu ay okadar umitsizdim ki dedim artık ovulasyon testi alıcam bi baktım hamileyim inşallah sende güzel haberi alırsın kuzum 😊
Nasippp Ileyda_12 ben ovulasyon ile takip yaptım canım ama bir türlü bebeişim tutmadı ☺️ Rabbim sağlıklısını nasip etsin olduktan sonra o kürtaj acısını kimseye yaşatmasın 🙏🏻 kalp atışı aldınız mı canım? Yoksa daha ilk muayane mi? bide iğne doZu kaç kullanıyorsun canım?