aslimutlu1 Sibl8 her ultrason da renkli vermiye bilir . Zaten detaylıda renkli sekilde veriliyor . Ben sadece detaylıda aldım renkli . Onun dısında hep renksiz
Minikmucizem_ Sibl8 12. Haftadan beri hep renkli goruyorum. Her kontrolde hem renkli hem renksiz bakilip foto veriliyo ikisinden de
[silindi] Sibl8 özele gidiyorum 31. Haftadayiz her kontrolde 3 boyutlu fotoğrafını veriyor doktorumuz. Bizim söylememize gerek kalmıyor. Neden vermiyor ki doktorunuz. Sonuçta bebeğe bir zararı yok
Deletedmom2224 Sibl8 her makinede olmiyor renkli özelliği bildiğim kadarıyla. Biz her gittiğimizde pozisyonu uygunsa veriyor doktor hemde söylemeden
Kardelenyigit Özelde misiniz ben 10 haftalıkken gittiğimde demeden direk verdi 😊doktordan doktora değişebilir belki
BeybininAnasi Valla benim doktorum da birkaç defa baktı renkliden yüzünü göstermeyince mecburen fotoğraf vermedi. Detaylı ultrasonda verdi renklisini
Hzr_7714 Her usg makinesinde renkli olmuyor banada cok soran oluyor nasil aldin bu renkli ultrason resmini diye belki makinesinde yoktur doktorunuzun
[silindi] Detaylı ve renkli ultrason aynı şey mi ? 20 haftama girince detaylı yaptıracağım renkli kagıt verirler mi
Ozican [silindi] detaylı da özelde yaptırıyorsanız renkli veriyor.Bana fotoğraf verilmişti videosu da verilmişti.
Kizkalesi Sibl8 ben her gittiğimde renkli ultrasondan bakıyor doktorum pozisyon uygunum yüzünü görür müyüz diye ama yok göstermiyor