Buket27 Kızlar 26 haftalık hamileyim bugun bebegımı cok fazla hosedıyorum herzankıne gore ilk gebelıgım normalmı acaba
ozlemagcaa Buket27 Normal hareketler değişir canım ben 29 oldum çok sık hissetmiyorum bazen daha çok bazen daha az belli olmuyor normal yanı
26mrv Buket27 bende 26yken baya hareketliydi günün belirli saatlerinde canım Artık daha çok hissederiz bende şuan 27yim ve bazen ittirdiğinde vurduğunda göbek deliğimi acıtıyor ileride dahada sertleşir vurmalar
busraa_01 Buket27 Bende bugün 25 haftalık oldum artık çok sık ve net hissediyorum bence bebişler büyüdüğü için daha çok hissediyorz canim korkma korkacak bir durum yok bence 😊Benimde ilk hamileliğim🙇♀️
Nehirkaya25 Buket27 normal canim bu haftadan sonra hareket artar 30 lu haftalarda yer daralacagi icin hareketler azalir
Buket27 ozlemagcaa hm anladım cnm kız ne bılım bugun ilk defa bukadar haraket li hısetım yer dwgıstırmesi bıle cok bellı oluyor benı tabbıkı cok mutlu ediyor ama ilk gebelıgım oldugu icin cok merak ettim
Buket27 busraa_01 anladım cnm benim bugun herzmnkıne gore cok haerkeetli oglumu sum karnımın ici saat 13 den beri kıvıl kıvıl
Nehirkaya25 Buket27 anlıyorum canim ama hareketi azalirsa sorun vardır bebek hareket ediyosa tam tersi herşey yolundadır