Esramazan57 Kızlar 38 haftalığız ama bebeğim makat geliş sizce ne yapabilirim dönmesi için çok istiyorum normal Doğum 😞
shsn Esramazan57 SECDE POZİSYONU DİYORLAR. BİRDE BEBEK SOĞUK YERDEN KAÇARMŞ KAFASINN OLDĞU YERE BUZ KOYUN DÖNER DİYORLAR AMA DENEMEDM BİLMİYORM İYİCE ARAŞTIR CANIM
Ays_homee Esramazan57 canm nerdesn bılmıorm aman ankarada etlik zübeyde devlet hastanesinde başhekım yardımcısıı var cevırıyo elle kontrol edıyolar sıkıntı yoksa yapıolarr bulunduğun yerdeki hastaneleri arastır yapan çok oldu bnde yaptırmıstmm farklı yöntemle ☺️
Bihem Esramazan57 Bir sürahi su alın sağlıklı bir doğum için niyet edin, Özellikle secde ayetinden dolayı İnşikak suresi okuyun bebek döner Allahın izniyle, Yasin Meryem Fetih Lokman Surelerini okuyun üfleyin suya ve doğumun yaklaştığını hissedince için 🌸
Fatmanzmgl Esramazan57 instgrmda doc.deniz balsak in bı paylaşımi var kndiisi bnm doktrumdu secde pozisyonu var onu deneyebilirsinz yapip bebegi donen var
Esramazan57 Genc_anne_adayi doktorum bekleyelim dedi aslında 36 dönmüştü ilk 37 de bi gittim tekrar geri dönmüş
Bihem Bebeğin dönmesi için ve kolay bir doğum için özellikle İnşikak suresi okunmalı. Siz niyetinizi alın Rabbim yardım eder 🌸
Fatmacbc1997 Esramazan57 bizim.bebekte mAkat geliş duruyor dönmezse sezaryan dedi araştırdım baktım 34 haftaya kadar donebilirlermis dönmesi için soğuk ve sıcak iyi gelirmiş yüzmek iyi gelirmis birde yer çekimi iyi gelirmiş