Naime_ulger Merhaba kızlar bugun doktora gittim bebişim normal pozisyonuna dönmüş bu erken doğumun belirtisimi sizce bilen varsa yazabilirmi😊
Skn23 Naime_ulger baş aşşağı dönmüş sanırım başı aşşağıda onu demek istedin😁 de değil canım 32 de döndü benim 35 haftayız ☺️
NurGrlek Naime_ulger kanala girmediği sürece ve acilman yumusaman olmadığı sürece sıkıntı yok bende bugün gittim başı yanda doğum kanalına oturmamış dedi
Guligul Gizemabc hangi tarihte izne ayrilacaksiniz raporunuzda ne yaziyordu? Izin donusu ne zaman denk geliyor hesaplayabildiniz mi?
Naime_ulger Gizemabc işi bilir kişiye de sormak lazım bilmediğimiz birşey sonuçta insan ilk kez doğum yapımca herşeyi merak ediyor
Gizemabc Guligul 7 aralik ctesi 37+0 oluyor. 16 hafta sonrasi da martin sonuna denk geliyor. Siz ne zaman izne ayriliyorsunuz?
Guligul Gizemabc bizim gunumuz ayniydi diye hatirliyorum ama. Ben 37+2 de yani 6 aralikta ayriliyorum. Neden farkli oldu ikimizin?
Guligul Gizemabc ok sorun yok o zaman. Ayni gun olan bir kac kisiyiz birbirimizden haberimiz olsun. Insallah izne ayrildigimiz gunleri de goruruz 😊