Yenianneadayi2208 Bugün ikili testim vardı hamd olsun herşeyimiz normal ve doktor yüzde 90 erkek dedi.Eşim kız hissediyordu ben de erkek...En önemlisi sağlıklı minnoşum 👼🏼🤲🏻 Ay elini ağzına götürüyordu yerimm ya.Allah isteyen herkese nasip etsin
EymenTuana Yenianneadayi2208 cok erken öğrenmissiniz ne güzel ben genelde ikili test 12 haftada olur diye biliyordumm darısı bana insallah 😅
Kardelenyigit Yaa maşallaahh tabi hayırlısı ama bende erkek hissediyorum ve birazda istiyor gibiyim ultrason görüntünüz varsa atabilir misiniz rica etsem 😌
Suheyla19A Kardelenyigit erkek bebek kafasi gobegi ayaklari elleriyle daha belirgin oluyor ultrasonda bence benim oglumun 12.haftada herseyi net belliydi dirsek kivrimlarina kdar kizlar daha gec gelisirmis
Kardelenyigit Yenianneadayi2208 internete hızlı resim yükle yazıp ilk veya ikinci linke tıklıyosun yükleyip o fotoğrafa tıklayıp onun linkşni kopyalayıp buraya yapıştır yapıyosun 😊allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kardelenyigit Suheyla19A bende 10. Hafta görüntüsü var ama herkes kız diyor burda 😂ailemdekilerde hep erkek diyor sizin dediğiniz gibi söylüyorlar o ultrasonda her şeyi o zaman belli şuna 11+1im😊
Yenianneadayi2208 Suheyla19A benim bebişiminde herşeyini çok net gördük 5 parmağına kdr el ele tutuşmuş yavrum.❤️😍
Kardelenyigit Suheyla19A teşekkür ederiim 2 hafta sonra ikili testimiz var bakalım orda artık hayırlısını versin rabbim tabi 😊
Kardelenyigit Yenianneadayi2208 ya maşallaahh ya allahım hayırlısını banada nasip etsin gönlümden geçeni 😊