Esma___korpinar arzu_glyprk cinsiyeti bellimi ben 2.5 dan beri dr gitmiyorum 😁 pazartesi gidicem ogrenicem ikili testte yaptirmadim oyle Allaha emanet gidiyoruz ama nedense kiz hissediyorum tabi oncelik saglikli sihatli olsun hepimizinki bende gec dogirucak gibi hissediyorum birbirimizi takipte kalalim😁😁
arzu_glyprk Esma___korpinar maalesef cinsiyet belli değil 22 haftada öğreneceğim. Bende başından beri kız hissediyorum ya 🥰 test felanda yaptırmadım bende rabbime dua ederek geçiriyorum günlerimi herşeyi hayırlısı 🙏❤️
BetVoL535 2.bebeğime Kavuşmaya 160 gün kaldı ama cinsiyetimiz belli değil tahminde bulundu doktorum bugün kız gibi sanki dedi namaz kılar hareketi yapar pozisyonda göstermedi sağlıklı olsun da en önemlisi o🥰🥰
arzu_glyprk BetVoL535 maşAllah ya ikiz annesi olmakta ayrı bi histir 🥰 rabbim sağ Salim kavuştursun İnşAllah zaman öyle böyle geçer ❤️
arzu_glyprk Mrvm005 o haftalarda bıçak batması gibi sancılar ağrılar oluyor devam ediyorsa ağrı gözükmekte fayda var ❤️
Mrvm005 arzu_glyprk cok sukur devam etmiyor dinlenince gecmeyen agrilarda gitmem gerekiyor diye dusunuyordum ama iste acaba dedim. Tesekkur ederim
BetVoL535 arzu_glyprk ikinci bebeğim canım yanlış anlaşılmış kusura bakma.. 😔😔bir tane oğlum var çok şükür ikinciyi merak ediyorum 🙂🙂