Duamucizem Maslalhh darısı bize ıns sağlıkla 16+0 ama hala hiç bise hissetmiyorum hamile değilim sanki iki üç gündür göğüs hassaslığım acimda gitti 😔😔
_kubranurr_ Duamucizem yavas yavas baslar canım sen akışına bırak bende senın haftalarda hıc bısey hıssetmıyordum 16 snra karın cıkmaya basladı
Selalee22 Duamucizem daha erken 16 da bişey hisstmssn ancak 20den sonra üçüncü gebeligim 20de çok hafif şimdi biraz daha net hissediyorum 23 haftalık benimki
Duamucizem _kubranurr_ göğüs hassasiyeti gitmesi normal mi sanki iki üç gündür normal gbi elliyorum aci agri hic yok biraz yumusadi gbi kacinci hafaysa hissettin göbeğim falan da çıkmadi kaşıklarım sanki bol dolu değil gbi 😔😔
_kubranurr_ Duamucizem benımde oyleydı 2 hafta kaldın bebeısını hıssetmenee kılonda onemli gercıde guzel dusun guzek olsun canım takıntı yapma öyle benmde bak oyleydı kusmuyordum hıc bıseyım yoktu hamd olsun bu haftalara geldım
-MelteMerve- Dilan_D evet biliyorum buraya 200 km hatta cok turkiyeye benzetiliyor stuttgart o yuzden cok gormek istiyorum orayi