Ebrarebra
29 haftalik hamileyim bugun kontrole gittigimde doktor 1 cm lik rahminde esneme var her ihtimale karsi ciger gelistirici igne vuralim dedi daha vurmadim hastahanedeyim kararsizim bu igne hakkinda pek bir bilgim yok benim gibi erken haftalarda vuran var mi ne yapmaliyim yardimci olun bilgisi olan anneler
Mrv1234
Bende ilk dogumumda kizim 32 haftada gelmeye kalkdi 3 cm acikligim olustu o sirada yapmislardi erken dogum olursa diye erken dogum olursa eger o ignenin faydasi oluyor bebek senin karninda bir gun bile dursa cok faydasi oluyor
Mrv1234
Yani vurdur o igneden zarar gelmez allah korusun erken olursa dogumun cigerleri gelismezse eger bebeginin senin ve onun icin daha zorlu bir surec olur acikligginida dikkat et ben 39+ 4 e kadar 3 cm aciklik la gittim ama 32 haftada kanala yerleamisdi o yuzden 20 25 gun kadar hastanede yattim erken dogum riskim yuksekdi ama allah yuzumuze bakti 39+4 de kizimi kucagima aldim
Mrv1234
Yani o yuzden o igneden zarar gelmez daha cok bebegin icin faydali birsey allah korusun bi kac gun sonra dogsa bile bebegin ciger gelistiricinin cok faydasi oluyor